SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

GALERIE FOTO Faze spectaculoase, coşuri de generic la prima ediţie a Cupei liceelor la baschet 3x3!

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 10 aprilie 2014 18:42

Cupa liceelor la baschet 3x3 by Sport Arena s-a încheiat miercuri. Echipele liceului Anghel Saligny au dominat prima ediţie a Cupei Liceelor la baschet 3x3, organizată de Sport Arena şi Federaţia Română de Baschet în curtea Colegiului Naţional Sfântul Sava, impunându-se atât la masculin cât şi la feminin.

Timp de două zile s-a jucat baschet de dimineaţa până seara, puţinele momente de pauză fiind folosite pentru concursuri de îndemânare sau aruncări. Iar creativitatea a fost la loc de cinste şi în afara terenului, cu nume de echipe precum „Cantemir v-o da” sau „Sava Bien”. Daca mai adăugam faptul ca jucătorii au întrebat insistent când va avea loc următoarea ediţie a competiţie, faptul ca spectatorii au dansat si au încurajat colegii de liceu, interesul media pentru acest tip de eveniment, putem spune ca prima ediţie a Cupei Liceelor la baschet 3x3 a fost un deplin succes.

Vedete precum Bogdan Stelea, Virgil Stănescu sau DOC nu au ratat ocazia de a juca baschet în curtea şcolii, aşa cum o făceau pe vremea când erau la rândul lor elevi. Cei trei, alături de baschetbalistul Robert Nyakundi, coechipierul lui Stănescu la Steaua, i-au încântat pe puştii prezenţi într-un meci demonstrativ, în care şi-au câştigat dreptul să joace şi doi liceeni, aleşi în urma unor concursuri.

La final, cei care s-au bucurat cel mai tare au fost băieţii din echipa Ţiganii din Saligny şi fetele de la Saligny’s Finest, câştigătorii acestei prime ediţii a Cupei Liceelor la baschet 3x3 by Sport Arena. O a treia echipă a liceului, Brânduşele din Saligny s-a clasat pe locul al doilea la feminin. Premierea a fost efectuată de domnul Ştefan Săndulache, director al Direcţiei pentru Sport şi Tineret a Municipiului Bucureşti.

Peste 300 de elevi s-au bucurat în aceste două zile de o adevărate sărbătoare a baschetului în licee. S-au reaprins rivalităţi, s-au legat noi prietenii, s-a trecut de la agonie la extaz în meciuri pe muchie de cuţit, iar la final, toată lumea s-a reunit pentru o poză de grup devenită deja marcă înregistrată la turneele Sport Arena.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează