SPORTURI  »  BASCHET  »  SEZON NBA 09-10

Greg Oden va lipsi pînă la finalul sezonului

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 decembrie 2009 00:00

Jucătorul celor de la Portland Trail Blazers, Greg Oden, a suferit o accidentare la genunchiul stîng, în partida desfăşurată în această dimineaţă împotriva celor de la Houston (90-89) şi cel mai probabil va fi indisponibil pentru restul sezonului.

Ales ca prima opţiune în draftul din 2007, Greg a lipsit chiar în primul său an ca profesionist în NBA din cauza unei accidentări, fiind urmată de o alta, în sezonul trecut.

"Este un jucător puternic. Va trece şi peste asta", a comentat Kevin Pritchard, situaţia jucătorului echipei Portland.

După doar 8 minute scurse din primul sfert al meciului cu Rockets, Oden s-a lovit de Aaron Brooks şi stafful medical al lui Portland a trebuit să îi acorde atenţie timp de 7 minute, după care a fost transportat în afara terenului.

Oficialii gazdelor au anunţat că jucătorul de 21 de ani va avea nevoie de operaţie şi că va lipsi o perioadă nedeterminată de timp, devenind indisponibil aproape tot sezonul în curs.

"Normal că sunt dezamăgit de ce mi s-a întîmplat pentru că am muncit mult ca să ajung aici. Este un pas înapoi, dar voi reveni. Situaţia mea e în mîinile lui Dumnezeu acum. Vreau să mulţumesc familiei, fanilor, colegilor şi tuturor de la Blazers care m-au susţinut", a declarat Greg Oden.

Brandon Roy a spus că Oden este foarte supărat şi că are impresia că şi-a lăsat echipa la greu.

Portland va avea următoarea partidă, marţi, de la ora 2.30, în faţa celor de la New York Knicks.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează