SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

În semifinale

Articol de GSP - Publicat marti, 05 februarie 2008 00:00

BCM Elba s-a calicat în semifinalele Cupei României. Baschetbaliştii timişoreni au învins aseară în meciul retur din sferuri pe BC Rîmnicu Vîlcea, cu scorul de 76-68.

După ce în meciul tur alb-violeţii s-au impus la Vîlcea cu 11 puncte diferenţă (75-65), antrenorul Dragan Petricevici şi-a  permis să trimită în teren jucătorii care au evoluat mai puţin în meciurile de campionat.

"Nu m-a interesat să facem specatacol, spectacol e la patinaj artistic, nu la baschet", a spus Petricevici, care a lăudat evoluţia lui Păltinişanu şi Tudosă, cei mai buni marcatori ai Elbei în meciul de aseară cu 18, respectiv 13 puncte.

Conducerea grupării timişorene vrea să organizeze la Timişoara turneul final al Cupei: "Sperăm să se joace aici Final Four. Dacă în primul mei nu o să picăm cu Asesoft, avem  şansa să repetăm performanţa de anul trecut cînd am ajuns în finală" a spus Valentin Moldovan, preşedintele Elbei.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează