SPORTURI  »  BASCHET  »  PLAYOFFS

Lakers cîştigă primul meci cu Denver

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2009 00:00

Denver Nuggets - Los Angeles Lakers 103-105 (meciul 1 - scor general: 0-1)

 

Lakers a cîştigat primul meci al finalei Conferinţei de Vest după ce Denver a condus jocul în cea mai mare parte a timpului. Bryant şi-a condus echipa marcînd 40 de puncte, dintre care 6 lovituri libere în ultimele 30 de secunde ale partidei.

"Cînd am simţit că echipa nu are energia necesară, am luat jocul pe cont propriu ca să le dau un exemplu. Face parte din responsabilitatea mea la club." ( Kobe Bryant, Lakers)

Loviturile libere ale lui Gasol din finalul meciului au adus egalul pe tabelă şi au făcut ca reuşita de 3 puncte a lui Billups să nu conteze. Carmelo şi Chauncey au făcut spectacol pentru Nuggets, marcînd împreună 57 de puncte, mai mult de jumătate din totalul echipei.

"Nu sunt meciuri care să afecteze moralul în playoffuri. Următoarele 48 de ore vor fi foarte grele." ( George Karl, antrenor Denver)

Billups a marcat un coş de 3 puncte, aducîndu-şi echipa la doar un punct de Lakers, dar recuperarea lui Bryant a fost fructificată prin 2 lovituri libere, fiind ultimul marcator al serii pentru L.A.. Denver a fost aproape de o surpriză pe Staples Center, conducînd aproape pe toată durata partidei, în prima lor finală a conferinţei, după 24 de ani.

Smith, care a reuşit 8 puncte şi 5 recuperări, s-a accidentat aseară la genunchiul drept şi va primi diagnosticul după analizele de astăzi.

Următoarea întîlnire între cele 2 va avea loc vineri, de la ora 4.00 (ora României), tot pe terenul celor de la Lakers.

Top 5 marcatori:

1.Kobe Bryant (Los Angeles) - 40 de puncte

2.Carmelo Anthony (Denver) - 39

3. Chauncey Billups (Denver) - 18

4.Kenyon Martin (Denver) - 15

5. Nene (Denver) - 14

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
 •  20 Mai 2009, 16:56

Se transmit pe boom sport 1

 •  20 Mai 2009, 16:37

oare ce trebuie sa se intample ca sa se transmita si pe la noi 1-2 meciuri pe saptamana?

 •  20 Mai 2009, 15:42

In sfarsit un articol mai serios legat de NBA.Bravo....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează