SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROLEAGUE / SPARTAK MOSCOVA-CSM TÎRGOVIŞTE 91-84

Le-au ţinut piept » CSM Tîrgovişte a pierdut eroic meciul cu Spartak Moscova, 84-91

Maja Miljkovici a reuşit 16 puncte ieri, la Moscova // Foto: Marius Tudor
Maja Miljkovici a reuşit 16 puncte ieri, la Moscova // Foto: Marius Tudor

Articol de - Publicat miercuri, 20 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 februarie 2013 21:46

Campioana României a jucat de la egal la egal cu Spartak Moscova, echipa care are un buget de 15 milioane de euro şi care a cîştigat de patru ori Euroliga feminină.

CSM Tîrgovişte, prima echipă din România care a trecut de faza grupelor în Euroligă, a pierdut, aseară, primul meci din cele trei programate în Top 14. Dîmboviţencele au fost învinse cu 91-84 de echipa rusă Spartak Moscova, campioana Europei din 2007, 2008, 2009 şi 2010, formaţie care porneşte printre favorite şi în acest an.

Jocul elevelor lui Florin Nini a fost însă unul excelent. Tîrgovişte conducea după primul sfert cu 26-22, iar la pauză, Mărginean şi compania erau pe picior de egalitate cu vedetele de la Spartak: 46-46. Pentru CSM, totul s-a năruit în sfertul al treilea, cîştigat de rusoaice cu 26-14. Americancele Rebekka Hammon şi Candace Dupree au fost maşinile de punctaj ale rusoaicelor, în timp ce de la Tîrgovişte s-a remarcat tot o americancă, Matee Ajavon.

Vineri, la Tîrgovişte, se va disputa al doilea meci între cele două formaţii. Dacă româncele înving, întîlnirea decisivă are loc la Moscova, pe 27 februarie.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  20 Februarie 2013, 12:15

Nu prea e corect ce se intampla! dupa ce ca Spartak este favorita va juca si 2 meciuri pe propiul teren?

saramago
saramago  •  20 Februarie 2013, 06:29

1.Echipa rusa se numeste de fapt Spartak Regiunea Moscovei si nu are nicio legatura cu clubul din Moscova propriu-zisa; 2. Becky Hammon e originara din Statele Unite, dar are de cativa ani cetatenie rusa. De alfel a jucat pentru reprezentativa Rusiei la ultimele competitii importante, inclusiv la Olimpiada londoneza.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează