SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Lot complet la Arad

Articol de - Publicat luni, 08 septembrie 2008 00:00

Campioana României a convins-o pe Dragana Zoric să joace încă un an la Arad, după ce transferul muntenegrencei Andrea Pinter a căzut. Echipa de pe Mureş a bătut palma şi cu Alexandra Cutaş, ultima dată legitimată la Coslada (Spania, II). "Acum lotul e complet, ne putem îndeplini obiectivele", a afirmat antrenorul Adrian Budurean, care îşi doreşte să păstreze titlul la Arad şi un parcurs cît mai lung în Europe Women Cup.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  08 Septembrie 2008, 21:49

sunt de acord cu tine... ar putea sa fie ceva mai mult baschet... prea mult fotbal si politica... poate interesele sunt mai mari, oricum audienta se face cu masele de oameni care mai dau un refresh la pagina sa vada ce a mai facut analfabetul si agramatul de Becali si oare cati bani mai trebuie sa dea mutu la chelsea. Asta e sportul romanesc : oricum asta se vede in medaliile de la Olimpiada si de ce sa nu zic si de meciul nationalei cu Lituania... RUSINE ZIARISTILOR!

 •  08 Septembrie 2008, 20:33

in sfarsit mai gasesc si eu o stire din baschet....cred ca o sa mai treaca un an pana o sa mai puneti vreuna

Vezi toate comentariile (2)
Comentează