SPORTURI  »  BASCHET  »  FIBA EUROPE CUP

MCM Tîrgovişte va întîlni în "optimi" echipa spaniolă Gran Canaria

Tina Thompson
Tina Thompson

Articol de - Publicat vineri, 15 ianuarie 2010 00:00

Municipal Tîrgovişte, singura echipă din România care a reuşit calificarea în "optimile" unei cupe europene în baschetul feminin, în ultimii 20 de ani, va juca în optimile de finală împotriva formaţiei spaniole Las Palmas Gran Canaria.

Ibericele au reuşit o calificare miraculoasă după ce în prima manşă, contra croatelor de la JBS Sibenik, pierduseră cu 40-62! Gran Canaria a întors însă joi seara rezultatul cîştigînd pe teren propriu cu 71-45! Vedetele viitoarei adversare ale tîrgoviştencelor sînt americanca Morgan Warburton, care are o medie de 18, 3 puncte pe meci şi jamaicanca Aneika Henry. Gran Canaria a fost de fiecare dată în "optimile" FIBA Europe Cup, în ultimele cinci ediţii. Cea mai bună performanţă pentru iberice s-a înregistrat în 2003, cînd ibericele au jucat finala.

Meciul tur e programat la Tîrgovişte, pe 28 ianuarie, de la ora 20:30, iar returul va avea loc pe 4 februarie, în Insulele Canare, de la ora 21:30.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  16 Ianuarie 2010, 19:24

Pt. ha ha ha Esti o cirpa ha ha ha

 •  16 Ianuarie 2010, 19:23

Pt. ha ha ha. Esti un mare homo..sexual. ha ha ha

 •  15 Ianuarie 2010, 13:03

Asta o credeti voi si Boriga. Mai usor baietasi ca nici pina in semifinala n-o sa ajungeti. chiat daca eliminati pe canarias va vine iarasi de hac dinamo kursk. asa ca ciocul mic hei hei mcm

Vezi toate comentariile (4)
Comentează