SPORTURI  »  BASCHET  »  ECHIPA NAŢIONALĂ

Mihai Silvăşan, noul căpitan al echipei naţionale de baschet masculin

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 iulie 2010 00:00

Antrenorul american John Carl Neumann l-a numit căpitan al naţionalei masculine a României pe jucătorul Mihai Silvăşan, cu câteva ore înaintea partidei amicale cu reprezentativa Bulgariei, care se dispută la Sofia.

 

Lotul României se află de joi în Bulgaria, unde are programate două meciuri amicale cu echipa naţională a ţării vecine. După antrenamentul efectuat, antrenorul american John Carl Neumann a anunţat că noul căpitan al echipei României este Mihai Silvăşan, care îndeplineşte aceeaşi "funcţie" şi la echipa sa de club, "U" Mobitelco Cluj.

"Această decizie înseamnă enorm pentru mine şi mă responsabilizează şi mai mult", a declarat Mihai Silvăşan, potrivit mediafax.

România dispută două meciuri amicale cu Bulgaria (vineri şi sîmbătă, de la ora 19.15), în vederea pregătirii celor oficiale din preliminariile CE din 2011, care debutează în 11 august, cu confruntarea de la Cluj, în compania Suediei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close