SPORTURI  »  BASCHET  »  EVENIMENT

Miza pe baschet! Înscrie-te la Constanța Streetplay Cazino

Articol de GSP - Publicat joi, 28 iulie 2016 13:47

Constanța Streetplay Cazino, ultimul turneu din seria Raiffeisen Bank Challenger Tour se va disputa în zilele de 6 și 7 august, pe faleza din fața cazinoului din Constanța. Înscrierile încep luni 1 august, de la ora 15.00, pe site-ul www.3la3.ro.

Evenimentul marca Sport Arena Streetball, organizat de către Asociația Terra Semper Fidelis, este ultima șansă de calificare pentru puternicul turneu internațional Raiffeisen Bank Bucharest Challenger, care va avea loc în zilele de 13 și 14 august, la București, în Piața Universității.

Echipe din România, Polonia, Bulgaria sau Canada vor fi prezente la Constanța pentru a se duela la categoria Open Masculin, acolo unde marele premiu, pe lângă calificarea la Challenger, este de 5000 de lei.

Dorian de la Ha Ha Ha Production va fi invitatul special al turneului in meciul vedetelor, care va avea loc în cursul serii de duminică și își va măsura forțele cu cel mai puternic om din România, Alex Arginteanu și cu membrii echipelor naționale de 3x3 ale României care se pregătesc pentru Campionatul European din luna septembrie, de la București.

Rapperii Nino, Samurai, Gazah și Phunk vor face și ei echipa la Constanța Streetplay, în cursul zilei de sâmbătă, fiind gata să dea ritmul turneului cu cele mai noi hituri.

Peste 200 de jucători sunt așteptați la eveniment iar înscrierile se fac în limita a 50 de echipe, cumulat la toate categoriile de vârstă sau până joi, 4 august.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează