SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

FOTO Fostul All Star, sfaturi scandaloase: „Faci sex cu 3-4 jucători din NBA și-ți ies 60.000 de dolari pe lună. Ce alt job să ai între 20 și 35 de ani care să-ți aducă atâția bani?”

LeBron James și Gilbert Arenas în 2008 (foto: Imago) +33   FOTO
LeBron James și Gilbert Arenas în 2008 (foto: Imago)

Articol de - Publicat marti, 19 martie 2024 11:36 / Actualizat marti, 19 martie 2024 13:15

Gilbert Arenas, 42 de ani, e din nou în prim-plan din cauza unor declarații controversate. La fel ca atunci când era jucător activ, și acum, fostul All Star din NBA creează polemică.

După ce s-a retras din baschet, Gilbert, de 3 ori All Star în carieră, e acum gazda propriului podcast „No Chill Productions” și aproape că nu există ediție în care să nu facă afirmații controversate.

Ultima apariție a creat un adevărat scandal. Arenas a venit cu sfaturi pentru modelele de pe Instagram și pentru persoanele din industria pentru adulți care să le ajute să câștige până la 60.000 de dolari pe lună. Cum? Profitând de relațiile cu jucătorii din NBA, scrie Marca.

Fostul All Star, sfaturi scandaloase! „Faci sex cu 3-4 jucători din NBA și-ți ies 60.000 de dolari pe lună”

Laura Govan (foto: Instagram)
Laura Govan (foto: Instagram)
Laura Govan (foto: Instagram)
Laura Govan (foto: Instagram)
Laura Govan (foto: Instagram)
+29 FOTO

Gilbert Arenas a fost căsătorit cu Laura Govan (foto) și au împreună 4 copii. Cei doi au avut o relație din 2002 până în 2014, iar divorțul a fost unul cu scandal.

Gilbert s-a adresat femeilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, sugerând o strategie pentru a avea o relație cu un jucător din NBA în vederea obținerii unor câștiguri financiare: „Să zicem că te culci cu trei sau patru tipi pe an. Dacă ai între 18 și 35 de ani, trateaz-o ca pe o afacere. Ia-ți niște jucători din NBA, ia-ți trei jucători.

Gândește-te la asta. Jucătorul din NBA îți va plăti cel puțin 5.000 de dolari pe lună doar pentru sex. Cinci mii de dolari pe lună. Deci, dacă ai trei dintre ei, înseamnă 15.000 de dolari pe lună. Minimum!

Dacă vorbim despre oameni precum James Harden, Paul George... Vorbim de 10, 20.000 de dolari pe lună doar pentru sex și poate că trebuie să te culci cu un prieten poate de două, trei ori pe lună, nu?”.

Finalul e un adevărat delir: „Cu tipii ăia, de trei ori pe lună, depinde, faci 60.000 de dolari pe lună. Ce job, ce educație o să ai între 20 și 35 de ani care să te plătească 60 de mii pe lună?”.

Cariera lui Gilbert Arenas a fost marcată de accidentări și probleme extrasportive, dar posesia de arme și păstrarea lor în vestiar în timp ce juca pentru Wizards a fost cea care aproape i-a pus capăt carierei în NBA. El a încălcat regulamentul echipei și legile din Districtul Columbia și a fost la un pas să ajungă după gratii.

De-a lungul carierei, Arenas a jucat la Golden State Warriors, Washington Wizards, Orlando Magic, Memphis Grizzlies și Shanghai Sharks.

Citește și alte articole:

„Bună, băieți!” » A semnat cu Bournemouth, iar anunțul mutării a strâns peste 22 de milioane de vizualizări!
fotbal feminin
„Bună, băieți!” » A semnat cu Bournemouth, iar anunțul mutării a strâns peste 22 de milioane de vizualizări!
A apărut la meciul Romei cu iubitul celebru, după ce și-a anulat concertele din America de Sud
monden
A apărut la meciul Romei cu iubitul celebru, după ce și-a anulat concertele din America de Sud

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
mihrp
mihrp  •  21 Martie 2024, 15:55

E cam aiurea ca a spus tocmai de Paul George si James Harden. Nici nu a fost coleg cu acestia... de unde pana unde sa spui tocmai de ei doi?!!

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  19 Martie 2024, 17:07

In plus, o mai afisati si pe Laura aia, cu mamelele neacoperite. Sunteti țuț.

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  19 Martie 2024, 14:11

Bine ca astea sunt sfaturi scandaloase, dar voi promovati toate "doamnele de bine" care se combina cu cate 3-4 fotbalisti pe an. Demagogi much?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează