SPORTURI  »  BASCHET  »  MCM TÎRGOVIŞTE

Nicky Anosike, transferul anului la Târgovişte

Nicky Anosike
Nicky Anosike

Articol de - Publicat joi, 05 noiembrie 2009 00:00

Campioana MCM Târgovişte şi-a prezentat astăzi piesa de rezistenţă din colecţia de superjucătoare cu care vrea să cîştige FIBA CUP.

Una din cele mai bine cotate jucătoare din baschetul de peste Ocean, Nicky Anosike a abordat un discurs sensibil, prin care a ţinut să-i cucerească pe fanii campioanei.

"Chiar dacă am fost ofertată de echipe cu o cota extraordinară în Europa, am ales să vin la Târgovişte pentru că vreau să cucerim FIBA CUP. Şi cu Elizur Ramla am mers perfect în competiţiile europene, adunînd şase succese consecutive, doar că nu m-au plătit vreme de trei luni. Provin dintr-o familie cu şapte fraţi şi vreau să trăiesc din baschet".

Cel mai fericit de venirea lui Anosike la Târgovişte a fost antrenorul Cătălin Tănase, care a insistat foarte mult ca americanca de 23 de ani ce a trecut şi pe la Minnesota Linx să ajungă lîngă Turnul Chindiei.

"Chiar dacă a venit ultima la echipă, Nicky a fost prima jucătoare pe care ne-am dorit-o pentru acest sezon. Am adus-o pentru confruntările continentale şi nu o vom folosi în acest an în meciurile din campionat".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează