SPORTURI  »  BASCHET  »  PARTIZAN BELGRAD - REAL MADRID

VIDEO + FOTO Fanii lui Partizan Belgrad au afișat mesaje ofensatoare la adresa lui Real Madrid, înaintea duelului din Euroligă: „Ați fost regi, acum veți fi c***e”

Fanii lui Partizan Belgrad. 
Foto: Imago
Fanii lui Partizan Belgrad. Foto: Imago

Articol de - Publicat marti, 02 mai 2023 09:03 / Actualizat marti, 02 mai 2023 10:27

Fanii celor de la Partizan Belgrad au afișat bannere ofensatoare la adresa lui Real Madrid, în capitala țării vecine, Belgrad, înaintea meciului dintre sârbi și spanioli de diseară, din „sferturile” de finală ale Euroligii. Pe 27 aprilie, la Madrid, a avut loc o bătaie generală între jucătorii celor două echipe, meciul fiind oprit definitiv când sârbii conduceau cu 95-80. 

  • Partizan Belgrad conduce la general cu 2-0, după victoriile cu 104-90, respectiv 95-80 obținute împotriva spaniolilor. Dacă se vor impune și diseară, sârbii se vor califica în semifinalele competiției
Shaquille O’Neal  a văzut discursul viral al lui Giannis Antetokounmpo și-l contrazice: „E un eșec. Eu am jucat 19 sezoane și am eșuat în 15”
NBA
Shaquille O’Neal a văzut discursul viral al lui Giannis Antetokounmpo și-l contrazice: „E un eșec. Eu am jucat 19 sezoane și am eșuat în 15”

Mesaje amenințătoare afișate în Belgrad de fanii lui Partizan, înaintea duelului cu Real Madrid din Euroligă

Printre bannerele afișate pe un pod de fanii celor de la Partizan Belgrad se regăsesc mesaje în limbile engleză și spaniolă, scriu sârbii de la telesport.rs. 

  • „Ați fost regi, acum veți fi c***e”
  • „Țigani împuțiți din Madrid. S-o f***m pe Real”
  • „În Belgrad nu se doarme”
  • „Dormiți în arenă, asta dacă puteți”
  • „Nimic real în echipa voastră, cu excepția numelui”
  • „Nu e o rușine să pierzi. O rușine e să fii f***t”

Fanii sârbilor nu s-au oprit aici. L-au insultat și pe Gabriel Deck, baschetbalistul argentinian al Realului, unul dintre protagoniștii încăierării din timpul partidei din Spania: „Țigan argentinian nenorocit”. 

Momente tensionate la meciul de la Madrid, dintre Real și Partizan Belgrad 

Real Madrid - Partizan a fost oprit definitiv la scorul de 80-95, cu 1:40 minute înainte de final, după o bătaie generală între jucătorii celor două echipe. 

Cum aproape toți baschetbaliștii au fost eliminați, meciul nu a mai putut fi reluat. Condiția minimă este ca fiecare echipă să aibă doi jucători disponibili pentru ca meciul să se poată disputa, ceea ce nu s-a întâmplat. 

Tot scandalul a pornit după intrarea lui Sergio Llull (Real Madrid) asupra lui Kevin Punter (Partizan). Cei doi s-au luat la harță, apoi au intervenit și coechipierii lor și a ieșit o bătaie generală. 

Bătaie generală la Real Madrid - Partizan/ foto: Imago Images
Bătaie generală la Real Madrid - Partizan/ foto: Imago Images
Bătaie generală la Real Madrid - Partizan/ foto: Imago Images
Bătaie generală la Real Madrid - Partizan/ foto: Imago Images
Bătaie generală la Real Madrid - Partizan/ foto: Imago Images
+7 FOTO

Euroliga a condamnat evenimentele în cadrul unui anunț oficial. 

„După ce au fost aplicate eliminărilor jucătorilor care au participat la altercație și pentru cei care au fost eliminați automat pentru că au părăsit zona băncii de rezerve, niciuna dintre echipe nu a avut minimul necesar de câte doi jucători fiecare pentru a termina meciul. 

Astfel, partida este considerată oficial încheiată cu scorul din momentul în care a fost oprită, 80-95 în favoarea lui Partizan, care conduce astfel seria cu 2-0”, a transmis Euroliga.

VIDEO. Rezumat: Real Madrid - Partizan Belgrad 80-95

Citește și: 

Serena Williams, anunț major la Met Gala 2023: „Nu mai trebuie să mă ascund”

Irina Begu o întâlnește pe Maria Sakkari în a treia sa încercare de a ajunge în semifinalele turneului de la Madrid

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  03 Mai 2023, 07:15

Si s-a facut 2-1.

tristan
tristan  •  02 Mai 2023, 11:37
Postat de ionescugeorge77 pe 02 Mai 2023, 10:51

...ce frumos !!!...poporul sarb prieten nu se dezminte ...ei intodeauna au avut echipe foarte bune de baschet ...multa bafta ...

esti tu ***...cei asa fain sa ti injuri adversariii in ultimul hal?te face asta mai bun ?gainarii de astea vezi doar la popoare de frustrati cum de altfel sunt si sarbii... Am fost la un Partizan-Crvena la fotbal...atata prostie cata am vazut in tribune si pe langa stadion n am vazut nicaieri...toate astea pt un meci intre 2 echipe modeste

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1ianuarie
1ianuarie  •  02 Mai 2023, 11:28
Postat de ionescugeorge77 pe 02 Mai 2023, 10:51

...ce frumos !!!...poporul sarb prieten nu se dezminte ...ei intodeauna au avut echipe foarte bune de baschet ...multa bafta ...

Nu se dezmint nici la josnicii. Sigur că sunt foarte buni la basket, dar să te știe Europa că ai mintea unei găini, scuze, nu-i a bună!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează