SPORTURI  »  BASCHET  »  MUNICIPAL TÎRGOVIŞTE

Pîrău şi Coker, transferurile iernii la Tîrgovişte

Articol de - Publicat joi, 29 ianuarie 2009 00:00

Municipal MCM Tîrgovişte şi-a prezentat noile achiziţii, Anne Marie Pîrău şi Monique Coker în cadrul unei conferinţe de presă la care a participat şi preşedintele de onoare al clubului, primarul Gabriel Boriga.

"De multă vreme ne-am dorit-o la Tîrgovişte pe Anne Marie Pîrău, singura baschetbalistă de valoare care nu evoluase niciodată pentru oraşul nostru. După ce ni s-a împlinit şi acest vis, putem spune că am luat tot ce era mai bun în baschetul românesc.

Cît despre Monique Coker, este cea mai experimentată jucătoare care a evoluat vreodată la Tîrgovişte, cu prezenţe în WNBA, dar şi în campionatele puternice din Europa. E clar că ne pregătim pentru sezonul următor al FIBA CUP, pentru că în campionat nu ne poate sta nimeni în cale", a declarat Boriga.

"Chiar dacă am mai fost ofertată atît de Arad, cît şi de Sfîntu-Gheorghe, am ales să vin la Tîrgovişte pentru că mi-a oferit cel mai avantajos contract şi pentru că este echipa momentului în baschetul feminin românesc", s-a exprimat Anne Marie, completată de Coker.

"Cînd mi s-a propus să vin la cea mai bună echipă din România, nu am ezitat nici o clipă şi mă bucur sincer că am venit la Tîrgovişte, unde mă simt excelent".

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
 •  31 Ianuarie 2009, 11:03

Daca vom avea sala plina, asa cum a fost la toate meciurile nationalei,ar fii un lucru minunat.

 •  31 Ianuarie 2009, 01:15

Felicitări pentru articol şi oricum toţi cei care au cât de cât idee despre fenomen ştiu că numele este corect în articol, dar.....Se vede că la Târgovişte lucrurile încep să se mişte.Bravo!!!

 •  31 Ianuarie 2009, 01:03

Bai jurnalistule, vezi ca o cheama Părău!!! Nici mcar un nume corect nu esti in stare sa scrii!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează