SPORTURI  »  BASCHET  »  FINALA DIVIZIEI A

Ploieştenii sînt optimişti înaintea meciului cu U Mobitelco Cluj: ”Ne vom impune acasă, apoi revenim la Cluj”

Articol de GSP - Publicat joi, 26 mai 2011 00:00 / Actualizat joi, 26 mai 2011 17:42

Al cincilea meci al finalei Diviziei A la baschet masculin, CSU Ploieşti - U Mobitelco Cluj, va putea fi urmărit la Cluj-Napoca pe un ecran gigant instalat în faţa Sălii Sporturilor "Horia Demian", a anunţat preşedintele executiv al grupării clujene, Mircea Cristescu.

"Multă lume îşi dă cu părerea cum ar fi mai bine, ce ar fi mai bine sau ce ar fi mai rău. Vreau să conştientizeze toată lumea că mergem la Ploieşti să cîştigăm. Ne dorim foarte mult acest lucru. Pentru a nu fi speculaţii! Şansele sînt aceleaşi ca la început şi nu trebuie să le oferim guri de oxigen. Orice meci cîştigat de ei le va oferi şanse în plus", a afirmat Cristescu, potrivit mediafax.

Înaintea meciului cinci, programat sîmbătă, la Ploieşti, de la ora 18.30, U Mobitelco Cluj conduce la general, cu scorul de 3-1.

Antrenorul echipei ardelene, Marcel Ţenter, le-a cerut jucătorilor săi să dea dovadă de calm şi luciditate, chiar dacă sînt la un pas de titlul naţional. "Meciul cinci este unul important, dar trebuie să-l tratăm normal, ca pe oricare altul. Aceasta este atmosfera pe care încerc s-o impun în sînul echipei. Jucătorii trebuie să rămînă concentraţi şi să încercăm să ne facem jocul obişnuit, mai ales în faza defensivă. Sîntem optimişti, însă trebuie să fim precauţi. Vom încerca să etalăm la Ploieşti cel mai bun joc pe care îl putem face. Trebuie să rămînem lucizi", a declarat Marcel Ţenter.

De cealaltă parte, Vladimir Arnautovici, antrenorul celor de la Ploieşti, consideră că echipa sa mai are şanse de a întoarce soarta finalei. "Normal că mai sperăm, finala nu e gata pînă cînd o echipă nu ajunge la patru victorii. Vom avea acum următorul meci la Ploieşti, unde sperăm că vom cîştiga. Avem motive pentru a fi optimişti, vom cîştiga la Ploieşti, iar apoi revenim la Cluj, unde va fi pe viaţă şi pe moarte, poate a treia oară va fi cu noroc şi ne vom impune", a afirmat Arnautovici.

În cazul unei victorii a echipei U Mobitelco în meciul de sîmbătă, gruparea clujeană va cuceri al patrulea titlu naţional din palmares, în timp ce un eşec ar duce scorul general la 3-2, iar finala va continua cu meciul şase, programat pe 31 mai, la Cluj. În ultimele şase sezoane, cele două echipe s-au duelat de  trei ori în ultimul act, fiecare confruntare fiind cîştigată de CSU Ploieşti.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (2)
ligax
ligax  •  26 Mai 2011, 21:27

Hai U!!!

vassbelacsaba1
vassbelacsaba1  •  26 Mai 2011, 21:18

Cu mafia din arbitraj pro- Ploiesti, sansele pt Cluj sunt aproape nule !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează