SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Propunere inedită din NBA: "Ar trebui să ne lase să ne batem ca la hochei"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 martie 2014 00:00 / Actualizat marti, 11 martie 2014 11:57

Marcin Gortat, centrul echipei Washington Wizards, a declarat că şi-ar dori ca şefii NBA să-i lase pe baschetbalişti să îşi regleze conturile ca în liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheaţă: prin bătaie în văzul spectatorilor.

Într-un interviu difuzat pe ESPN, Gortat a spus că doi jucători care au intrat într-un conflict ar trebui lăsaţi să se bată pentru cîteva secunde.
"Aş relaxa puţin regulile care impun amenzi foarte mari în caz de bătaie.

Lumea merge la hochei pe gheaţă aşteptînd practic să izbucnească o bătaie pe gheaţă. Deci ar putea să se întîmple asta şi în NBA. Dacă doi jucători au o problemă între ei, ar trebui lăsaţi să o rezolve cu pumnii.

Doar ei doi, în timpul meciului. Repede, 15-20 de secunde, să dea cîţiva pumni, apoi arbitrul să-i despartă. Cred că ar fi o idee bună, şi fanilor din tribune cred că le-ar plăcea", a spus Gortat, mai în glumă, mai în serios.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
starlock
starlock  •  30 Martie 2014, 11:40

nici kiar asha :)))

caminero
caminero  •  11 Martie 2014, 14:01

Ehe, nici la hochei nu mai vezi bătaie ca pe vremuri :D :D motivul e simplu, al treilea hocheist care se bagă la bătaie ia amenzile şi suspendările cele mai mari. De-aia în NHL apar sporadic bbătăi 1 contra 1, şi aproape niciodată bătăi generale cum erau prin anii 80 ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează