SPORTURI  »  BASCHET  »  OLIMPIA BRAȘOV

Relaxare la Castelul Bran pentru baschetbalistele de la Olimpia CSU Brașov

Articol de - Publicat joi, 10 decembrie 2015 16:00

Traditia ultimilor ani se respecta! Baschetbalistele de la Olimpia CSU Brasov au avut astazi parte de o surpriza din partea conducerii: o vizita la Castelul Bran ! Sharpe, Mitic, Pesovic, Ardelean, Chis, Haas si Irimia, au savurat din plin turul de castel, inaintea jocului cu Rapidul, de sambata.

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Brasov:
“Multumim pentru gazduire administratiei Castelul Bran, care este
aproape de noi an de an!Referitor la jocul cu Rapidul, nu putem spune ca este un meci facil, dar va fi un joc bun de pregatire pentru noi, in vederea partidei cu liderul ACS Sepsi Sfantu Gheorghe de peste o saptamana . De cate ori am fost aici, la castelul Bran, am castigat urmatorul joc important, speram sa se intample asa si acum!” 

Jane Sharpe, Olimpia CSU Brasov: “Asa cum a spus si domnul profesor, nu cred ca vom avea probleme cu Rapidul, noi ne concentram de acum la jocul cu echipa din Sfantu
Gheorghe.Toata echipa este motivata, vom castiga jocul de la Bucuresti, dupa care vom da totul in partida cu Sfantu Gheorghe”
Gabi Irimia, capitan Olimpia CSU Brasov: “Nu va fi un joc usor cu Rapidul. Noi mergem la Bucuresti sa castigam si sa pregatim cat putem de bine derby-⁠ul cu ACS Sfantu Gheorghe!” 

Alexandru Priscu, administrator Castel Bran: “Exista o traditie: de cate ori echipa a venit la Castelul Bran, a venit si victoria in urmatorul joc important. Sper ca aceasta traditie sa se respecte si acum!De cand am inceput colaborarea cu echipa de  baschet, acum 4 ani, trendul este unul ascendent si pentru echipa si pentru castel!Doresc sa le felicit pe fete, pentru locul 2 obtinut la final de tur. Eu cred in munca si disciplina, iar rezultatele de acolo vin!”

Partida contra Rapidului conteaza pentru etapa cu numarul 13 a Ligii Nationale si se va disputa sambata 12.12.2015, in capitala, de la ora 16.00.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează