SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

Se scrie istorie în liga nord-americană de baschet! » Prima femeie antrenor din NBA!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 06 august 2014 19:29

Campionii en-titre, San Antonio Spurs, vor avea din acest sezon în stafful tehnic o femeie, în premieră pentru NBA.

Becky Hammon a jucat baschet pentru San Antonio în W NBA (liga feminină de baschet). Acum un an, baschetbalista a suferit o ruptură de ligamente în timpul unui meci împotriva celor de la Los Angeles Sparks.

În timpul recuperărilor, Hammon s-a antrenat cu cei de la Spurs, unde a fost remarcată de antrenorul Gregg Popovich. Începînd de ieri, Becky a fost cooptată oficial în cadrul staffului tehnic al lui Popovich.

"Sunt convins că IQ-ul ei, etica, abilităţile interpersonale, precum şi cunoştinţele din baschet vor reprezenta un mare beneficiu pentru Spurs", a declarat Gregg Popovich.

A jucat pentru Rusia!

Sătulă să nu fie convocată la prima reprezentativă a Statelor Unite, Becky Hammon şi-a luat cetăţenia rusă în 2008, cu care a şi evoluat în acelaşi an la Olimpiada de la Beijing.

Decizia de a juca pentru naţionala Rusiei a atras antipatia americanilor faţă de Hammon, nu puţini fiind cei care au catalogat-o "trădătoare de patrie".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
simonhalep
simonhalep  •  06 August 2014, 19:35

ce minte de gloabă ! cum să te saturi şi să iei cetăţenia rusie, inamicul de moarte al statelor unite? putoarea asta gândeşte cu ovarele! la cratiţă !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează