SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

Sîmbătă şi duminică tot Ploieştiul joacă baschet la AFI Palace

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 septembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 13 septembrie 2014 10:44

Meciuri de baschet, concursuri, premii, multă distracţie şi campioana României, CSU Asesoft, vă vor aştepta în acest weekend la “AFI 3x3 Battleground”, în parcarea AFI Palace Ploieşti.

Sport Arena Streetball cea mai populară competiţie de baschet 3x3, AFI Palace Ploieşti, locul unde gaseşti cele mai tari branduri şi CSU Asesoft, cea mai bună echipă de baschet te invită să petrece două zile în continuă mişcare şi cu ochii ţintă către inelul de baschet.

Ziua de sâmbătă este dedicată în principal partidelor din faza grupelor, dar cei prezenţi vor putea face şi câteva antrenamente serioase alături de experiţii de la centrul de fitness Moving Express (orele 12.00 şi 16.00). Seara va fi încheiată de o demonstraţie a Şcolii de Dans Silhouette.

Duminică cei de la Moving Express vă pun din nou sângele în mişcare cu o clasă de zumba, de la ora 12.00. Apoi, de la ora 14.00 vor avea loc mai multe concursuri individuale – trei puncte, aruncări libere, îndemânare. Terenul va fi lăsat liber în jurul orei 16.30 pentru concursul de slam-dunk, care va fi urmat de un meci demonstrativ şi de o sesiune de autografe şi poze avându-i ca invitaţi speciali pe jucătorii de la Asesoft Ploieşti.

De asemenea, veţi putea face cunoştinţă cu Angel Santana, proaspătul campion european la baschet 3x3 şi fost campion naţional cu CSU Asesoft. Cele mai bune echipe de la AFI 3x3 Battleground se vor desemna în cursul serii de duminică, care se va încheia la ora 19.00 cu festivitatea de premiere.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează