SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Speriaţi de EBOLA! Naţionala de baschet a SUA şi-a anulat vizita în Africa! :S

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 16 august 2014 00:00 / Actualizat sambata, 16 august 2014 13:06

Epidemia de Ebola din Africa de Vest i-a speriat pe americani. Echipa naţională de baschet a Statelor Unite trebuia să se deplaseze în Senegal la sfîrşitul lunii, însă Federaţia Americană a anulat totul, din cauza epidemiei de Ebola.

Derrick Rose şi compania trebuiau să ajungă în Senegal la sfîrşitul lunii, pentru a participa la un mini turneu de promovare în ţara care i-a dat în NBA pe Hamady N'Diaye sau Gorgui Dieng.

Federaţia Americană de Baschet a considerat însă că nu mai e necesar să se ducă în Africa şi a preferat să-şi ţină jucătorii în afara pericolului înainte de Campionatul Mondial de baschet din Spania, care va începe pe 30 august.

"Ne pare rău că nu mai putem merge în Africa. Chiar dacă nu au fost înregistrate cazuri de Ebola în Senegal, faptul că se învecinează cu Guinea ne-a cam speriat", a declarat preşedintele USA Basketball, Jerry Colangelo.

Lotul Statelor Unite pentru FIBA World Championship 2014:
Stephen Curry (Golden State Warriors), Anthony Davis (New Orleans Pelicans), DeMar Derozan (Toronto Raptors), Andre Drummond (Detroit Pistons), Kenneth Faried (Denver Nuggets), Rudy Gay (Sacramento Kings), James Harden (Houston Rockets), Gordon hayward (Utah Jazz), Kyrie Irving (Cleveland Cavaliers), Kyle Korver (Atlanta Hawks) , Damian Lillard (Portland Trailblazers), DeMarcus Cousins (Sacramento Kings), Chandler Parsons (Dallas Mavericks), Klay Thompson (Golden State Warriors) şi Derrick Rose (Chicago Bulls).

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close