SPORTURI  »  BASCHET  »  NBA

O menajeră a intrat în camera de hotel în care o vedetă NBA a stat trei luni » Ce a găsit acolo: „Nu mi-a venit să cred!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 octombrie 2020 09:35

Russell Westbrook, 31 de ani, conducătorul de joc al echipei Houston Rockets din NBA, a lăsat un bacșiș generos menajerei care a făcut curățenie în camera de hotel în care sportivul a stat timp de trei luni.

Jucătorul, alături de întreaga lui echipă, dar și alte cluburi din NBA, au fost cazați timp de trei luni la Disney's Grand Floridian Resort, pentru finalul acestui sezon. Toate meciurile s-au jucat în Orlando, Florida, din motive de protecție și securitate în contextul pandemiei de Covid-19.

La plecare, Westbrook a lăsat cadou 8.000$, bani ce au fost găsiți de menajera care i-a făcut curat în cameră pe perioada cazării.

„Personalul a avut mare grijă de noi. Și-au consumat timpul și energia pentru a-și face munca la cel mai înalt nivel. Îmi place să fac ceea ce trebuie”, și-a explicat jucătorul din NBA gestul.

Houston Rockets a ajuns până în sferturile de finală ale acestui sezon în NBA, fiind eliminată de Los Angeles Lakers. Finala se dispută între Lakers și Miami Heat.

Westbrook, depistat cu Covid-19 

La mijlocul lunii iulie, Russell Westbrook era depistat pozitiv cu noul Coronavirus. „Am fost testat pozitiv pentru Covid-19, chiar înainte de plecarea mea spre Orlando. Mă simt bine în acest moment, sunt în carantină și abia aștept să mă alătur colegilor, imediat ce mă vindec. Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați oferit în această perioadă. Vă rog, luați acest virus în serios. Aveți grijă! Purtați mască!”, scria Westbrook atunci. 

Citește și alte știri din NBA:

Un fost jucător din NBA, văzut cerșind pe străzile din Dallas! Cine este baschetbalistul și cum a ajuns în această situație

FOTO Cum arată pantofii originali „Air Jordan 1", vânduți cu fabulosul preț de 615.000$!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează