SPORTURI  »  BASCHET  »  CAMPIONATUL MONDIAL

Turcia, în sferturi la Mondiale, după o victorie categorică în faţa Franţei!

Articol de GSP - Publicat luni, 06 septembrie 2010 00:00

Turcia a obţinut cea de-a şasea victorie la Campionatele Mondiale de baschet, victorie care i-a asigurat calificarea în sferturile de finală ale competiţiei.

 

Ţara gazdă a Mondialelor, Turcia, a învins, 95-77, naţionala Franţei, urmînd să joace în sferturi cu Slovenia care a dispus în alt meci din optimi de Australia, cu scorul de 87-58.

Susţinuţi de o întreagă sală, elevii lui Bogdan Tanjevic au dominat  jocul pe întreaga durată a partidei, chiar dacă au pierdut ultimul sfert, 24-32. După primele trei reprize, Turcia conducea cu 71-45, graţie reuşitelor lui  Hedo Turkoglu (20 puncte) şi ale lui Sinan Guler (17 puncte), care au fost şi primii doi marcatori ai gazdelor.

Este pentru prima dată cînd Franţa, care a jucat fără cîţiva jucători importanţi precum Parker, Noah, Turiaf,  Pietrus sau Diot, nu va juca în sferturile de finală ale unui turneu internaţional, din 1997 pînă în prezent.

PROGRAM OPTIMI:

Luni, 6 septembrie: Statele Unite - Angola (ora 19.00); Rusia - Noua Zeelandă (ora 22.00)

Marţi, 7 septembrie: Lituania - China (ora 19.00); Argentina - Brazilia (ora 22.00)

foto: turkey2010.fiba.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează