SPORTURI  »  BASCHET  »  3 LA 3

Victor Ponta vine să joace baschet cu Hagi şi Steaua în cel mai mare turneu de baschet din Bucureşti!

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 18 iunie 2013 13:01


Iata programul complet al sezonului 2013 de la Sport Arena Streetball 2013:

Turneul 1: 24-26 mai DETALII AICI GALERIE FOTO AICI
Turneul 2: 21-23 iunie
Turneul 3: 12-14 iulie
Turneul  4: 2-3 august
Turneul Master: 3-4 august

Legendele sportului românesc s-au alăturat campaniei „Din stradă, la Jocurile Olimpice” iniţiată de Sport Arena Streetball pentru turneul care va avea loc în 21-23 iunie în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Baschetul 3x3 are şansa să devină disciplină olimpică în acest sezon şi peste 15 legende ale sportului românesc, foşti campioni sau medaliaţi la Jocurile Olimpice, precum şi reprezentanţi ai generaţiei de aur din fotbal au susţinut această campanie.

O parte dintre ei au confirmat prezenţa în Piaţa Constituţiei, în acest weekend, unii dintre ei chiar şi pe teren, cum este cazul lui Bogdan Stelea, fostul portar la naţionalei de fotbal şi un mare pasionat de baschet. “Voi juca într-un meci demonstrativ împotriva primului ministru, dar la ce echipa am nu cred că avem vreo şansă”, a spus Stelea, care îi va avea alături pe Miodrag Belodedici şi Daniel Prodan. “Belo cred că se pricepe la baschet prin gena lui de sârb, dar pe Didi nu l-am văzut niciodată aruncând”, a mai spus Stelea.

Acesta a mai cooptat însă un coechipier chiar la conferinţa de presă a evenimentului, pe Virgil Căruţaşu, unul dintre cei mai titraţi jucători români de baschet din ultimele două decenii. “Mi-a plăcut baschetul întotdeauna şi cred că aş fi fost un bun conducător de joc, mai ales că ei sunt mai mici de înălţime şi sunt responsabili cu pasele. Jucam uneori pe vremea când eram la Galatasaray, dar nu m-am remarcat niciodată”, a spus Hagi. “Vă aştept să jucaţi baschet 3x3 în Piaţa Constituţiei, între 21-23 iunie”, a fost mesajul Regelui.

Pe lângă personalităţile sportului românesc, Wizz Air Sport Arena Streetball va strânge la Bucureşti conducerile forurilor mondial şi european de baschet, FIBA respectiv FIBA Europe, precum şi pe foştii mari jucători Sarunas Marciulionis şi Jorge Garbajosa. Peste 250 de echipe (1.000 de jucători) s-au înscris la acest turneu până acum, astăzi fiind ultima zi în care doritorii se pot înregistra pe site-ul www.3la3.ro. Fiecare participant primeşte gratuit tricoul oficial al turneului.

Cel mai mare turneu de baschet 3x3 organizat vreodată în România, 3x3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball (www.3la3..ro; www.facebook.com/sportarenastreetball), va avea loc în perioada 21-23 iunie, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti si este organizat în colaborare de Federaţia Romană de Baschet, Sport Arena si ACS Sport Promotion cu sprijinul forurilor europene şi mondiale ale baschetului, FIBA Europe, respectiv FIBA.

3x3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball 2013 este parte din circuitul european 3x3 EuroTour şi din cel mondial 3x3 World Tour.

Wizz Air Sport Arena Streetball 2013 este parte din circuitul european 3x3 EuroTour şi din cel mondial 3x3 World Tour.


Iata programul complet al sezonului 2013 de la Sport Arena Streetball 2013:

Turneul 1: 24-26 mai DETALII AICI GALERIE FOTO AICI
Turneul 2: 21-23 iunie
Turneul 3: 12-14 iulie
Turneul  4: 2-3 august
Turneul Master: 3-4 august

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
bibiloiu
bibiloiu  •  18 Iunie 2013, 14:17

Io fi dat voie basescu.....................

misucfr
misucfr  •  18 Iunie 2013, 12:35

Asta-l doare pe Poanta....in qur de popor!!!!!!!!!1

Vezi toate comentariile (2)
Comentează