SPORTURI  »  BASCHET  »  EUROLIGA

Victoria din ultimele secunde » CSM Tîrgovişte a cîştigat primul meci din EuroLigă

Articol de - Publicat joi, 15 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 14 noiembrie 2012 21:45

Municipal Tîrgovişte a cîştigat ieri primul meci din EuroLigă cu 79-76 în faţa celor de Nadejda Orenburg. Adversarele au ratat un coş de trei puncte pe final


În sala din Tîrgovişte baschetbalistele de la Municipal sar, se îmbrăţişează, fug spre public ca să bată palma. E felul lor de se bucura pentru prima victorie în EuroLigă, cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. Municipal Tîrgovişte a învins ieri cu 79-76 pe Nadejda Orenburg, o puternică echipă din Rusia.

CSM a început campania din grupa B împotriva formaţiei italiene Familia Schio. A fost un meci amar, pe care româncele l-au cedat în ultimele secunde. A fost apoi partida din deplasare de la Fenerbahce, pe care au pierdut-o drastic, cu 48-73, iar ieri a venit bucuria.

Mingea care ţopăie pe inel
Norocul s-a întors în sala celor de la Municipal. După ce au muncit şi s-au sacrificat, baschetbalistele din Tîrgovişte au ajuns să conducă la o diferenţă de trei puncte pe final. Întreaga construcţie se putea prăbuşi într-o secundă, atunci cînd Renee Montgomery a aruncat de trei puncte. Spectatorii s-au oprit din respirat, toţi ochii din teren priveau spre coş. Mingea s-a plimbat pe inel, dar pînă la urmă n-a intrat. Spectatorii au început din nou să respire şi să se bucure alături de jucătoare pentru o victorie istorică.

Următorul meci pentru Municipal este pe 21 noiembrie, în deplasare, cu UE Sopron. Pentru a merge în următoarea fază a competiţiei, echipa din România are două variante: să se claseze pe unul dintre primele patru locuri sau să încheie grupa de 7 pe locul cinci, dar din trei grupe doar două formaţii se califică.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
keferistul
keferistul  •  03 Ianuarie 2013, 08:50

Eu sunt keferist, dar o cunosc pe Gabriela Marginean de pe vremea cind juca la U Cluj. O sportiva serioasa si f.talentata. Ea isi face treaba pe teren si cam trece neobservata de presa . O sa vedeti in ce echipa o sa joace de la anul. Este clujanca si ne mindrim cu ea indiferent ca esti ceferist sau uist. Hai CFR, Haide U, Hai Tirgoviste , Hai Romania La multi ani tuturor suporterilor Comentariul tău...

cordos_eu
cordos_eu  •  15 Noiembrie 2012, 02:23

ati putea scrie un articol si despre Gabriela Marginean care este o jucatoare senzationala si nu este promovata! si nu e cu nimic mai prejos decat Neagu, ar putea juca la majoritatea echipelor din Europa. prea putin interes starneste aceasta participare in Euroliga feminina in comparatie cu Oltchimul. aceasta echipa din Rusia era una din primele opt favorite.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează