FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CLUJ - RAPID 1-0

Cristi Pustai a găsit vinovatul pentru înfrîngerea Rapidului » Ce spune şi Adrian Falub

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 aprilie 2015 23:25

Universitatea Cluj a învins Rapidul, scor 1-0, şi a trecut peste giuleşteni în clasament. "Şepcile roşii" sînt pe locul 14.

Cristi Pustai, antrenorul Rapidului, consideră că schimbarea forţată efectuată în minutul 40, atunci cînd Borda s-a accidentat şi a fost schimbat cu Alexandru Dan a fost decisivă.

"M-a dezamăgit tot, în primul rînd rezultatul. S-a văzut că după ce a ieşit Borda am fost foarte dezechilibraţi. Am avut posesie, cred că am avut şi 5-6 ocazii, dar dacă nu dai gol nu ai cum să cîştigi. Buchta a greşit, se mai întîmplă. Trebuia să fim mai lucizi, trebuia să încercăm să reveni în joc. Cînd primeşti gol şi eşti la retrogradare se dezechilibrează mult din punct de vedere psihic.

După gol am intrat în criză de timp, au fost cîteva ocazii, dar asta e, poate vom cîştiga alt meci. Erau importante cele trei puncte, mai ales că trebuia să-i lăsăm pe cei de la Universitatea Cluj în spatele nostru în clasament. N-aş putea zice că am făcut un meci slab. Va trebui să fim puternici şi atunci cînd sîntem conduşi"

 a spus Cristi Pustai la Look tv

Adrian Falub, tehnicianul Universităţii, a fost extrem de fericit la finalul jocului şi se aşteaptă la o săptămînă infernală cu 4 meciuri în 11 zile

"A fost un joc dificil. Am suferit mult pentru această victorie. Am fost puţin obosiţi, Rapidul a fost ceva mai proaspăt decît noi. Această victorie ne menţine în luptă pentru salvarea de la retrogradare. Rapidul rămîne o echipă foarte bună. Am reuşit o victorie extraordinară. E infernal, vom juca 4 jocuri în 11 zile. Avem speranţă să ne vom salva. Ne gîndim şi la finala Cupei României. Noi ne-am dori să jucăm la Cluj, dar dacă echipei campioane îi este frică, asta e. Ce putem face noi?"

 a spus şi Falub

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close