SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET FEMININ

VIDEO Un arbitru de Liga 1 e fan înfocat al echipei de baschet din Sfântu Gheorghe! Cântă un celebru cântec maghiar

Bucsi, în centrul fotografiei
Bucsi, în centrul fotografiei

Articol de - Publicat luni, 21 martie 2016 00:01

Ediția de azi a Gazetei Sporturilor publică un reportaj în exclusivitate de la Sfântu Gheorghe, acolo unde sala Kati Szabo se umple la meciurile de baschet feminin ale echipei Sepsi SIC.

Un duel încins și de disputele între fani, cel împotriva formației CSM Târgoviște, a fost tranșat cu 2-0 la general de Sepsi.

La tribună a luat loc și Imre Bucsi, unul dintre cei doi arbitri din Sfântu Gheorghe care oficiază în prima ligă de fotbal. Tușierul a venit într-un tricou verde și a fredonat alături de fanii echipei cântecele suporterilor.

Acesta a jucat baschet în tinerețe și este implicat în fenomen în continuare, fiind în ultimii ani antrenor la clubul local CS Bball 6. Bucsi n-a jucat fotbal. Ultima partidă oficiată de covăsnean în prima ligă a fost Chiajna - Steaua 0-2, în luna februarie.

Bucsi poate fi văzut în film la secundele 0:12, dar și 0:32-0:39, îmbrăcat într-un tricou verde.

VIDEO

 

Un arbitru de Liga 1 e fan înfocat al echipei de baschet din Sfântu Gheorghe! Cântă un celebru cântec maghiar: http://bit.ly/1o0Nccs

Posted by Gazeta Sporturilor on 21 Martie 2016

 

S-a cântat Nélküled

Ce fredonează Bucsi? Înainte de ultima repriză, toţi suporterii se ridică în picioare şi cântă "Nélküled". E un cântec folk, interpretat de formaţia Ismerős Arcok, fredonat în special la partidele etnicilor maghiari din alte ţări.

Sfântu Gheorghe nu e un caz singular, se cântă şi la partidele de fotbal ale echipei Dunajska Streda, din prima ligă slovacă, trupă provenită dintr-un oraş cu majoritate etnică maghiară. Ori la meciurile de hochei de la Miercurea Ciuc. "Suntem toţi un sânge" este ultimul vers. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
1578362032478810
Tihamér Takó  •  10 Aprilie 2016, 09:41

Bravo SIC SEPSI..Ati fost cele mei bune!

795112793924343
Andrei Szekely  •  21 Martie 2016, 13:59
Postat de vladutz13 pe 21 Martie 2016, 10:19

Ok, si ce daca??? Inteleg ca e un cantec patriotic maghiar... dar asta e situatia, nu poti sa impui oamenilor ce sa creada. Nu mi se pare normal sa se cante imnul Ungariei, sau imnul Tinutului Secuiesc intr-o maniera oficiala inainte de meciuri. Nu, asta nu trebuie permis!! Dar ce canta spectatorii?? Este treaba lor, pot face ce vor.

sunt perfect deacord cu tine...din pacate se incearca din partea ambelor parti sa se bage strambe, raca si ura ....pe ei, politicienii(DIN AMBELE TABERE) pentru a-si atrage voturi, fiecare din tabara lui, nu ii intereseaza ca noi dezbatem pe aici....ceea ce vreau eu sa subliniez, e faptul ca , indiferent de ceea ce scrie,si de cat se injura , oamenii(romani, unguri, sasi si orice alte nationalitati(toate de cetatenie Romana) ) care traiesc impreuna in acea zona de sute de ani, sufera din cauza unor conationali cu minti inguste(vezi cei care injura si din pacate. inclusiv autorul articolului)...mi-as dori ca macar 30% din cei care injura deobicei pe net, sa aiba ocazia sa traiasca acolo macar o saptamana si dupa aceea sa ne impartaseasca si noua ceea ce au trait si au vazut acolo....sper sa nu se mai trezeazsca vre-unu sa ne spuna ca a vazut o masina de politie inscriptionta in limba maghiara:)))))))))))))

795112793924343
Andrei Szekely  •  21 Martie 2016, 11:21
Postat de gizeh pe 21 Martie 2016, 11:17

***

denota inteligenta si mai ales, cultura generala... daca ai timp si vrei sa inveti ceva folositor, cietste http://corbiialbi.ro/index.php/contact/106-scrisoare-argeseana-despre-maghiari-si-convietuire/

Vezi toate comentariile (20)
Comentează