SPORTURI  »  BASCHET  »  TRANSFER

Virgil Căruţaşu va evolua la Steaua Bucureşti

Articol de GSP - Publicat marti, 29 iunie 2010 00:00

Fostul căpitan al campioanei CSU Ploieşti, Virgil Căruţaşu, a declarat că a ajuns la o înţelegere cu clubul Steaua Bucureşti pentru a evolua în următoarele două sezoane la această echipă.

"Ne-am înţeles cu conducerea, am bătut palma şi urmează să semnăm contractul, pînă vineri cel mai probabil, pentru că sîmbătă plec în vacanţă cu familia. Am luat decizia de a mă întoarce acasă după ani buni petrecuţi la Ploieşti şi mi-am dorit să joc la o echipă care se bate pentru trofee. Niciodată nu am dorit să evoluez la o echipă slabă, care joacă pentru evitarea retrogradării. Nu cunosc planurile oficiale ale clubului în acest moment, dar ştiu că s-a discutat şi despre participarea în FIBA Eurochallenge", a spus Virgil Căruţaşu, potrivit mediafax. 
           

Virgil Căruţaşu, în vîrstă de 33 de ani, a cîştigat în carieră nouă titluri de campion (patru cu Dinamo şi cinci cu CSU Ploieşti), evoluînd de-a lungul timpului la formaţiile Soced Bucureşti, Steaua Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi CSU Ploieşti. La nivel internaţional, el a jucat la Maccabi Hadera (Israel) şi Honved Budapesta. A fost căpitanul echipei naţionale, din care s-a retras în urmă cu trei ani.

Dacă Dinamo retrogradează, Politic rămâne în Superliga! » Un club cu pretenții i-a făcut contractul + alte 3 transferuri pregătite

Valentin Ceaușescu, apariție rară la petrecerea Stelei » Cum arată acum fiul lui Nicolae Ceaușescu


Comentarii (1)
mm68
mm68  •  29 Iunie 2010, 13:23

E bine.STEAUA nr.1.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează