SPORTURI  »  BASCHET  »  POVESTE DE IUBIRE

Virgil Stănescu, îndrăgostit de soţia sa ca în prima zi: "Ana este cadoul meu"

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 13 februarie 2014 17:31

Dincolo de terenul de baschet, cea mai frumoasă realizare a lui Virgil Stănescu este căsnicia cu soţia lui, Ana, care i-a dăruit doi copii minunaţi: Remi şi Raina.

Preşedintele-jucător al echipei Steaua CSM EximBank şi în acelaşi timp vicepreşedintele Federaţiei Române de Baschet este la fel de îndrăgosit de jumătatea sa ca acum zece ani şi jumătate când a cunoscut-o.

"Suntem mai fericiţi ca în prima zi pentru că acum îi avem şi pe micuţii noştri. Ana este cadoul meu. Pentru noi, Ziua Îndrăgostiţilor este doar un nou prilej pentru a sărbători iubirea noastră", a arătat Virgil Stănescu. El şi soţia sa s-au văzut prima oară în 2004, verişorul Anei fiind coleg cu Virgil Stănescu la naţionala de baschet a României. "Datorită lui Virgil, sunt o femeie fericită şi împlinită. Sunt atât de îndrăgostită de soţul meu încât nici nu simt când au trecut anii", a adăugat Ana Stănescu, proprietara unui magazin de haine pentru femei în Centrul Vechi.

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, Virgil Stănescu a invitat-o pe soţia lui, Ana, în noua lojă VIP a echipei de baschet Steaua CSM EximBank de la Sala Mihai Viteazul din Bucureşti.  "Cu ocazia asta, profit să le ofer un exemplu suporterilor echipei de baschet Steaua care la meciul de duminică cu BC Timişoara ne pot susţine din noua lojă VIP alături de iubitele sau soţiile lor. Aceasta este provocarea pe care o facem fanilor noştri de Valentine's Day", a mai explicat Virgil Stănescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează