SPORTURI  »  BASCHET  »  BASCHET

Virtus Bologna vrea să dea lovitura! » Oferta de nerefuzat pe care i-a făcut-o lui Kobe Bryant

Bryant ar putea reveni în ţara în care a copilărit
Bryant ar putea reveni în ţara în care a copilărit

Articol de - Publicat marti, 20 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 20 septembrie 2011 20:08

Italienii nu mai investesc în fotbal şi nu mai aruncă milioane de euro pe transferuri, dar o fac în baschet. Virtus Bologna negociază în această perioadă cu Kobe Bryant şi i-a făcut o ofertă greu de refuzat. 600.000 de dolari net, pentru fiecare meci jucat la gruparea italiană.

Totuşi, transferul nu ar fi unul definitiv ci doar pînă la sfîrşitul perioadei de lockout din NBA. Campionatul american de baschet este suspendat începînd cu 1 iulie ca urmare a neînţelegerilor dintre cluburi şi asociaţia de profil. Prin urmare, vedetele din NBA nu au unde juca, iar ofertele din Europa au apărut ca ciuperciule după ploaie.

Revenind la oferta făcută de Bologna lui Kobe Bryant, oficialii clubului italian s-au declarat optimişti şi spun că sunt şanse reale ca superstarul din NBA să joace chiar şi cîteva meciuri în campionatul italian.

Claudio Sabatini a declarat în presa italiană că este gata să îi ofere lui Kobe Bryant 800.000 de dolari brut pentru fiecare meci pe care îl va juca în tricoul lui Virtus Bologna. În buzunarele americanului ar intra între 550.000-600.000 de dolari pentru fiecare meci jucat, adică suma netă.

Dar care sunt argumentele pe care îi fac aşa optimişti pe italieni, ţinînd cont că Kobe a avut oferte şi din Turcia sau China? Primul ar fi că americanul şi-a trăit copilăria în Italia, iar oficialii Bolognei mizează şi pe acest aspect. "Ar fi mai aproape de Reggio Emillia, locul în care a copilărit", a declarat Sabbatini în presa din penisulă. Un alt motiv invocat de preşedintele italian ar fi faptul că jucătorul se va putea menţine în formă şi va fi la capacitate maximă în momentul în care lockout-ul din NBA va lua sfîrşit. Ca să nu mai vorbim de suma uriaşă care va intra în contul lui Bryant!

Gallinari a semnat azi cu Armani Jeans Milano

Un alt jucător important din NBA, Danilo Gallinari a semnat azi cu AJ Milano. Contractul este valabil pînă la sfîrşitul perioadei de lockout din NBA. Gallinari a mai evoluat pentru gruparea din Milano în perioada 2006-2008, după care a fost cumpărat de New York Knicks. După două sezoane şi jumătate în care a evoluat pentru Knicks, italianul a ajuns la Denver Nuggets.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
coco222
coco222  •  20 Septembrie 2011, 22:48

wow 600 de mii pe meci.saracutu de el ,nici nare bani de mancare

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close