SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE-JEAN-PAUL MENDY (9 IULIE, ROMEXPO, 23:30, PRO TV)

8 televiziuni transmit meciul lui Bute! Bucureştenii îl pot vedea pe faţada magazinului Cocor :)

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2011 00:00 / Actualizat joi, 07 iulie 2011 10:31

Deşi iniţial s-a anunţat că meciul lui Bute va fi transmis în 50 de ţări, în realitate, numărul acestora va fi de doar opt. În plus, bucureştenii pot vedea meciul de box şi pe faţada magazinului Cocor din zona Pieţei Unirii


Cu o lună înaintea desfăşurării galei "Campion pentru România," în care Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară titlul mondial IBF în faţa francezului Jean-Paul Mendy, cifrele prezentate de Rudel Obreja, preşedintele FR Box, legate de interesul arătat de mass-media din străinătate au fost impresionante: peste 50 de ţări în care ar fi trebuit să fie transmisă gala, audienţe de peste 400 milioane de spectatori.

Cu trei zile înaintea marelui eveniment, acestea s-au micşorat semnificativ. Ieri, în cadrul conferinţei de presă la care au fost prezenţi cei doi pugilişti, Obreja a prezentat situaţia reală cu privire la numărul ţărilor în care se va televiza meciul lui Bute. Cele 50 de ţări s-au transformat în 8, iar România este singura în care accesul va fi gratuit, în rest fiind aplicat sistemul pay-per-view. În Canada, partida va fi transmisă de patru posturi, iar preţul pe care îl vor plăti telespectatorii va fi 50 de dolari canadieni (aproximativ 44 de euro).

Nici în SUA, lucrurile nu stau diferit. Deşi cei de la Showtime au anunţat că vor difuza în direct întîlnirea dintre Bute şi Mendy, între timp televiziunea americană s-a răzgîndit şi preferă să transmită lupta dintre Rios şi Antillon, iar în pauze şi după încheierea meciului să ofere un rezumat al meciul românului. Celelalte ţări în care meciul poate fi urmărit, contra cost, sînt Japonia, Australia, Franţa, Germania şi China.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
caluser
caluser  •  07 Iulie 2011, 13:05

BUTE POATE SA APERE SI DE 1000 DE ORI CENTURA,CA DACA NU UNIFICA MACAR CU INCA UNA DIN CELE 5,NU O SA INTERESEZE PE NIMENI SA TRANSMITA MECIURILE LUI. CENTURA IBF E MICA DE TOT, UN FEL DE UEFA INERTOTO IN FOTBAL,ATAT AM VRUT SA SPUN.

pupy1980
pupy1980  •  07 Iulie 2011, 11:35

inseamna k frunzulita lui udrea o sa aduca turisti din china japonia canada australia .......bani aruncati degeaba!!!!!

lostinlove78
lostinlove78  •  07 Iulie 2011, 10:52

stergeti postarile lu libertatea gura mami lor cu ziarul lor de rahat...Bdgeorge e un sport da? nu politica sau esti un alt bolnav de "teoria conspiratiei" adversar slab insinuati ? ma da macar castiga daca pierdea erau alte comentarii ia facetiva ma un nume si apoi sa arncati cu noi BDgeorge cu ce esti m ai bun ma oligofrenule ? fati un nume apoi sa vin eu sa dau cu rahat ca nu stiu ce nu mi convine ...apoi sa vorbesti

Vezi toate comentariile (9)
Comentează