SPORTURI  »  BOX  »  METROSPORT

GALERIE FOTO A anunțat că divorțează la două ore după ce a devenit din nou tată a treia oară: „Intru într-un nou capitol”

Articol de - Publicat duminica, 07 ianuarie 2024 11:53 / Actualizat duminica, 07 ianuarie 2024 11:58

Americanul Ryan Garcia (25 de ani), fost campion interimar WBC la categoria ușoară, și considerat a fi unul dintre cei mai buni pugiliști la ora actuală, a fost protagonistul unui eveniment incredibil.

Vineri, sportivul din Los Angeles a anunțat că soția lui, Andrea Celina, a născut un băiețel, al treilea copil al cuplului. Ulterior, la doar două ore, a informat că va divorța de Andrea, cu care s-a căsătorit în 2021.

A anunțat că divorțează la două ore după ce a devenit tată a treia oară

+18 FOTO

„Sunt onorat să vă anunț că a venit pe lume primul meu băiat. Deja îl iubesc onorm. Îi mulțumesc lui Dumnezeu. S-a năcut în 8 minute. E deja foarte rapid. Știm de unde a moștenit viteza. Se numește Henry Leo Garcia. Va fi de zece ori mai puternic, deștept și frumos decât mine, dar va trebui să muncească de zece ori mai mult”, a fost mesajul lui Ryan Garcia.

Apoi, a venit anunțul legat de divorț: „Intru într-un nou capitol al vieții și, cu durere, vă anunța că eu și Drea am decis să divorțăm. Această decizie înseamnă sfârșitul mariajului, dar faptul că suntem părinți rămâne prioritatea noastră”, a spus Garcia.

Citește și: 

Unde s-a dus Andreea Bălan pentru tenismenul Victor Cornea: „Nu credeam, dar iată-mă aici”
METROSPORT
Unde s-a dus Andreea Bălan pentru tenismenul Victor Cornea: „Nu credeam, dar iată-mă aici”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VardyParty
VardyParty  •  07 Ianuarie 2024, 17:28

De observat ca după a treia naștere buzele unor femei se îngroaşă.

VardyParty
VardyParty  •  07 Ianuarie 2024, 17:27

Acum sa vorbească Delia Bee. Ăsta ce mai e?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează