SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE ÎŞI PĂSTREAZĂ CENTURA MONDIALĂ

Acord aproape definitivat » Bute boxează în următoarele două meciuri contra lui Froch

Lucian Bute
Lucian Bute

Articol de GSP - Publicat marti, 10 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 ianuarie 2012 11:06

Negocierile dintre oficialii care îi reprezintă pe Lucian Bute şi pe Carl Froch au ajuns pe ultima sută de metri.

Potrivit declaraţiilor oferite pentru presa canadiană, Jean Bedard, preşedintele Inter box, a afirmat că a ajuns la o înţelegere cu promoterul englezului pentru un contract în care sînt prevăzute două confruntări între campionul mondial IBF şi finalistul turneului SuperSix. Acordul final între cele două părţi urmează să fie definitivat în următoarele zile cînd se vor anunţa şi în mod oficial cele două meciuri.

"Am conturat două date, 14 aprilie pentru confruntarea de la Montreal şi 4 august pentru cea din Nottingham”, a declarat Hearn, reprezentantul lui Froch, potrivit espn.go.com

”Discuţiile merg într-un sens pozitiv şi sînt avansate. Sperăm ca anunţul oficial să-l facem în cursul săptămînilor viitoare”, a afirmat şi Jean Bedard pentru postul de televiziune TVA Sports.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
saviola2_8
saviola2_8  •  11 Ianuarie 2012, 04:59
Postat de nusu_d pe 10 Ianuarie 2012, 16:28

Froch e un boxer tare. Punct. Vor fi doua meciuri foarte grele pentru Bute. Bute este mai tehnic, se misca mai bine in ring si are si la capitolul viteza un avantaj. In schimb Froch este mai rezistent la lovituri(bun incasator) si are o conditie fizica impecabila. Froch este un bataus. Vor fi doua meciuri f interesante de urmarit iar sansele sunt 50%- 50%. Va fi de departe cel mai tare adversar pentru Bute.

foarte corect ai punctat, conditia fizica a lui bute e peste cea a lui froch , bute si ward sunt 2 atleti totali si nu o zic doar eu, am mai vazut si unele declaratii ale unor oameni de box in special antrenori, si eu tot 50 cu 50% zic ca e , daca bute reuseste sa il alerge pe froch sa nu stea la bataie cu el adica sa faca exact cum a facut ward sigur va castiga pt ca bute e mult mai tehnic e si mai rapid loveste si mai puternic decat froch iar apararea lui froch nu e grozava.Usor de zis dar mai greu de facut.Vom vedea ce va fi.

nusu_d
nusu_d  •  10 Ianuarie 2012, 16:28
Postat de saviola2_8 pe 10 Ianuarie 2012, 09:42

vor fi doua meciuri grele, sa nu`l subestiam pe froch pt ca are doar 2 infrangeri impotriva lui kessler si a lui ward doi super campioni, si eu cred ca bute nu are cum sapiarda cu froch dar in box e posibil orice mai ales cand boxezi cu un tip ca froch un luptatot adevarat.Eu unu ma bucur ca Bute are parte in sfarsit de un adversar pe masura caci acum are sansa sa inchida gura tuturor contestatarilor.Am incredere in el si am avut tot timpul, sper sa`l invingape froch si apoi sa incerce sa unifice centurile daca si ward va vrea lucrul asta daca nu poate urca la cetgorie unde l`ar astepta alte meciuri si adversari de top.

Froch e un boxer tare. Punct. Vor fi doua meciuri foarte grele pentru Bute. Bute este mai tehnic, se misca mai bine in ring si are si la capitolul viteza un avantaj. In schimb Froch este mai rezistent la lovituri(bun incasator) si are o conditie fizica impecabila. Froch este un bataus. Vor fi doua meciuri f interesante de urmarit iar sansele sunt 50%- 50%. Va fi de departe cel mai tare adversar pentru Bute.

tipsy
tipsy  •  10 Ianuarie 2012, 15:44

intr-adevar foarte dubios aranjamentul asta. lucian nu are e castigat decat respect si eventual expunere (pe langa bani, evident), in tmp ce froch e practic un challenger la centura care a impus conditiile si se poate alege cu titlul la el acasa. doar in cazul unei burse triple pentru bute as intelege asa ceva insa nu e cazul. dar or sti ei mai bine.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează