SPORTURI  »  BOX  »  MĂSURĂ

AIBA a redus suspendarea lui Rudel Obreja de la 11 la 5 ani!

obreja
obreja

Articol de - Publicat vineri, 12 februarie 2010 00:00

Comisia de Apel a Federaţiei Internaţionale de Box Amaror (AIBA) a decis să reducă suspendarea preşedintelui FR Box, Rudel Obreja, de la 11 la 5 ani.

"Îşi bat joc în continuare, dar voi face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne pînă pe 1 martie, cînd e termenul limită. AIBA mă acuză că am falsificat documente şi ei au anunţat decizia se suspendare pe baza documentelor găsite pe internet. Dacă asta a ajuns sursă oficială de informare nu mai am ce face", a declarat Obreja.


De asemenea, amenda de 20.000 de franci elveţieni a fost redusă la 5.000 de franci. Cheltuielile de judecată, de 8.000 de franci elveţieni, vor fi suportate tot de Rudel Obreja şi FR Box. Obreja fusese suspendat în luna ianuraie pentru 11 ani pentru că nu a respectat o sancţiune anterioară a Comisiei de Disciplină.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  09 Martie 2010, 07:23

In primul rind al acestui articol s-a strecurat o greseala."Amaror"in loc de "amator".Nu stiu daca este dorinta autorului,dar pentru R. OBREJA si pentru boxul momanesc,chiar este o decizie "amara".

 •  04 Martie 2010, 13:18

Rudele,te lupti cu morile de vant!Gata,cariera ta de diriguitor in box e in cadere libera."Rechini"sant in faza de marait sa vezi cand vor incepe sa muste!......O parere,iesi pe usa din fata ca de nu?!.....Apar mizeriile.

 •  27 Februarie 2010, 20:59

Imi este dor de OBREJA si de IANCU.Poate prea repede, o sa va intrebati si pe buna dreptate.Deja s-a refacut "gasca" veche(DANCIU,TOMA,MILICA,DAMIAN),care aranja meciurile,dadeau medaliile inca din prima zi.Bine ziceau unii antrenori,ca stiau dinainte campionii.Ce parere aveti d-le CATEA?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează