SPORTURI  »  BOX  »  ALEGERI

Alegeri anulate! Scrisoarea care a stricat planurile la Federaţia Română de Box

Articol de - Publicat duminica, 30 septembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 29 septembrie 2012 22:24

Asociaţia Internaţională de Box Amator susţine că nu a cerut suspendarea alegerilor, ci doar a menţionat că nu poate trimite un observator pentru că acestea nu respectau Statutul FRB

Azi trebuia să aibă loc alegeri la Federaţia Română de Box. Vineri însă, acestea au fost anulate după ce la FRB a sosit o scrisoare de la AIBA în care se spunea că alegerile sînt nestatutare. Michelle Riondel, reprezentantul juridic al AIBA, a specificat că AIBA nu a cerut să nu se mai ţină alegeri, ci doar a subliniat că nu poate trimite un observator la scrutinul de duminică pentru că acesta nu urma să fie organizat în concordanţă cu Statutul Federaţiei Române de Box.

"FRB susţine că AIBA nu i-a dat suficient timp pentru a organiza aceste alegeri. Adevărul este că noi am cerut acest lucru în urmă cu trei luni. Cererea a fost însă ignorată pînă în ultimul moment. Nu noi sîntem de vină că s-a ajuns aici. Nu am cerut ca alegerile să fie anulate sau amînate, ci doar am informat că AIBA nu poate trimite un observator la aceste alegeri pentru că ele sînt nestatutare", a spus Riondel.

Pentru funcţia de preşedinte al FRB îşi pregătiseră candidaturile Marian Simion, Titi Tudor şi actualul vicepreşedinte Fănel Trandafir.
În aceste condiţii, fără un nou preşedinte, nu se ştie dacă AIBA va pune în practică ultimatumul dat FRB, care expiră pe 30 septembrie, şi anume de dezafiliere a federaţiei române.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează