SPORTURI  »  BOX  »  ANUNȚ

Anunțul lui Bute cu privire la viitorul său » Cînd vrea să se lupte din nou și cine poate fi adversarul

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 august 2015 14:13

După ce a cîștigat meciul cu Andrea di Luisa, Lucian Bute a vorbit despre următoarea luptă și despre cariera sa.

"În Las Vegas va avea loc un meci la categoria mea, semigrea. Se vor lupta George Groves și Badou Jack, iar unul dintre ei poate fi adversarul meu.

Mă duc să văd meciul live și sper ca în primăvară să pot boxa din nou pentru titlul mondial", a spus Bute, 36 de ani.

31-2
este palmaresul lui Bute

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
776131085825826
Olav Baltius  •  30 August 2015, 21:11

Lui Bute ai mai trebuie ceva,sa lase aranjatul sortului(pantalon'scurt'sport),si inca cateva miscari inutile care,la Golovkin nu prea apar...si tentele de eschiva,pot sa spun ca Golovkin e un boxeur complet,cel mai exploziv in lovituri,e o mandrie,ca Bute a pierdut in fata unui mare campion.

brancusi
brancusi  •  30 August 2015, 17:22
Postat de kingdon pe 29 August 2015, 18:44

vezi ca Golovkin i-a stins luminile la amatori !! https://www.youtube.com/watch?v=bLaNwWP95jA ,atentie la min 2.54 cand il loveste trenul in gara Pechea.... ce vorbesti ?? esti pe langa fenomen.

Dar ca sa fii riguros exact trebie sa recunosti ca pana atunci Bute era in avantaj,dominase lupta.Dar evident ca nu-i suficient,barbia lui de sticla l-a tradat si atunci,ca si mai tarziu,a cazut secerat la prima torpila in cap.Si Klitschko e slab incasator,dar nu prea ajungi sa-l lovesti si pana atunci te indoaie...Iar acum daca ar lupta,GGG efectiv l-ar omori,cum cred deasemenea(opinie personala) ca GGG il doboara si pe favoritul tau,Ward.Poate cu Jack ar avea o sansa,Groves e mult prea ciomagar fata de cat poate duce Lucian.

776131085825826
Olav Baltius  •  29 August 2015, 23:47

Comentariile sant intelese gresit de unii,care vor sa se vorbeasca doar de mintea lor mare si desteapta,aici vorbim cel putin despre box, nu ma'ntereseaza cine si cand l'a batut pe Bute,nu asta e important,conteaza ca avem un roman peste ocean care poarta macar ideea de a lupta in careul magic si pt romani,si ne mandrim cu asta,omeneste,nu trebuie sa'i cerem acum lui Bute sa ia toate centurile,macar cea pe care'a pierdut'o cam ciudat,centura IBF.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează