SPORTURI  »  BOX  »  FEDERAȚIA ROMÂNĂ DE BOX

Apelul președintelul Federației Române de Box » Scrisoare către Iohannis, Cioloș și Lipă: "MTS vrea să recupereze prejudiciul sau să distrugă o federație?"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 14:14

 Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box,acuză problemele de la federația pe care o conduce.

Acesta a trimis o scrisoare către Klaus Iohannis, președintele României, Dacian Cioloș, premierul României, și către Elisabeta Lipă, Ministrul Tineretului și Sportului. Cîtea acuză situația dificilă de la FRB, după ce în mai 2015, MTS a sistat finanțarea.

Cîtea spune că problemele dintre FRB și MTS au apărut după un raport al Corpului de Control al Ministerului, din care a reiese că Federația avea o datorie de 221.000 de eli.

Noua conducere a FRB a decis să reeșaloneze datoriile, în 7 rate, pentru a se semna un nou contract de finanțare. Cîtea s-a adresat conducerii României pentru a vedea dacă MTS vrea să recupereze datoria sau daca vrea să distrugă Federația. Cîtea cere care raportul Corpului de Control al Ministerului să fie suspendat.

Scrisoarea integrală a FRB:

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează