SPORTURI  »  BOX  »  PROCES

Avocatul lui Rudel Obreja atacă: "Judecătoarea n-a avut curaj!"

Articol de - Publicat vineri, 07 februarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 februarie 2014 22:08

Avocatul lui Rudel Obreja, Igor Onuţa, spune că decizia prin care fostul pugilist a fost arestat pentru 29 de zile e "injustă, incorectă, netemeinică" şi că "lucruri extrase din context au fost analizate părtinitor".

Rudel Obreja, fost preşedinte al FR Box, a fost arestat miercuri pentru 29 de zile. Acuzat că ar fi cerut un milion de euro unei persoane judecate de ÎCCJ ca să o scape de închisoare!

Avocatul gălăţeanului, Igor Onuţa, a reacţionat ieri pentru Gazetă: "S-a făcut contestaţie pentru ca dosarul să ajungă la Apel, aşteptăm decizia vineri sau luni. A fost o hotărîre injustă, incorectă, netemeinică. Încă nu ştim care sînt considerentele instanţei, le vom afla şi le vom critica punctual".

Apărătorul a conchis: "Raportat la probele din dosar, lucrurile stau exact invers. Contestaţia se va judeca, cei de la Curtea de Apel sper să aibă curaj. Fiindcă doamna judecător de la Tribunal nu l-a avut pentru a dispune altceva!". Judecătoarea la care face referire Onuţă este Luminiţa Niţu.

"S-au extras lucruri din context şi au fost analizate în mod părtinitor, creînd o anumită impresie că lucrurile au fost aşa" (Igor Onuţă, avocat)

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
nusu_d
nusu_d  •  07 Februarie 2014, 12:55

Avocatii sunt cei mai mari escroci ai zilelor noastre. Si-ar vinde si sufletul pentru bani, s-a vazut in cazul Becali si altele. Acum ce ar putea sa spuna acest avocat cu nume de femeie? Ca Rudotel e vinovat? Evident ca nu. Toate puscariile sunt pline de oameni nevinovati nu se stie? :-)))))) 30 de zile!

shogun_blue
shogun_blue  •  07 Februarie 2014, 10:51

sa o iei si pe Udrea

gilos
gilos  •  07 Februarie 2014, 09:33

Rudele, te paste puscaria....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează