SPORTURI  »  BOX  »  ANGLIA

Beat criță » DeGale a sărbătorit victoria cu Bute într-un nightclub. Doi fotbaliști de la Chelsea i-au fost parteneri de pahar

Articol de - Publicat vineri, 04 decembrie 2015 00:00

Brazilienii Diego Costa și Ramires de la Chelsea i-au fost colegi de pahar pugilistului.

James DeGale a făcut-o lată după victoria de la Quebec, în fața românului Lucian Bute. Britanicul a fost surprins miercuri noaptea, întru-un nightclub din Londra, de paparazzii de la Daily Mail, într-o stare avansată de ebrietate.

Campionul mondial de la supermijlocie nu a fost singur. El a chefuit alături de brazilienii de la Chelsea, Diego Costa și Ramires.

Fostul atacant de la Atletico Madrid a băut de supărare după ce nu a prins nici un minut, duminica trecută, în derbyul londonez cu Tottenham.

Costa nu mai este în grațiile lui Jose Mourinho, iar în momentul în care portughezul a efectuat toate schimbările, trimițîndu-l pe brazilian pe banca de rezerve, acesta a aruncat peste umăr cu echipamentul spre tehnician.

La Chelsea este regulă ca jucătorii să nu fie surprinși în baruri sau localuri cu 48 de ore înainte de meciuri, dar cei doi brazilieni nu au încălcat regula acum.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
kingdon
kingdon  •  16 Decembrie 2015, 09:56

asta macar s-a imbatat, bute si nevasta ***. GSP nimic, nicio stire.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

776131085825826
Olav Baltius  •  05 Decembrie 2015, 08:37

Cine mai impresioneaza acum?...decat sa fii mut de beat in fiecare zi,mai bine odata la 3 luni...si campion mondial...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează