SPORTURI  »  BOX  »  19 APRILIE, SALA POLIVALENTĂ, BUCUREŞTI

Bilete, de mîine

Articol de - Publicat marti, 01 aprilie 2008 00:00

Preşedintele FRB, Rudel Obreja, a declarat că biletele pentru gala "Invincibilii" vor fi puse în vînzare începînd de miercuri, 2 aprilie. "Am hotărît împreună cu reprezentanţii Primăriei Generale ca, de miercuri, să punem în vînzare biletele. Cel mai ieftin va costa 10 lei, iar cel mai scump 500 de lei. Cele 6.100 de bilete pot fi cumpărate de la magazinele Flanco, Flamingo, de la Sala Palatului, de la Magazinul Muzica, dar şi de pe site-ul www.bilete.ro".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


box
Comentarii (7)
 •  09 Aprilie 2008, 20:14

Iii tin pumnii lui Diaconu, e biat bun, ne reprezinta.

 •  06 Aprilie 2008, 11:51

ia-si spune baietasului asta de a vorbit ultimul cum ca adrian diaconu nu-i boxer, sa taca din gura daca nu stie care-i treaba cu boxul. sa-si vada de treaba lui.diaconu a fost superboxer si era inainte ca bute sa stie cum e treaba cu boxul asta.

 •  01 Aprilie 2008, 15:24

Sunt mandru de Bute si de Diaconu in aceeasi masura. Tin cu amandoi la fel de mult. Amandoi sunt neinvinsi si au aratat sete de victorie, dedicatie si picioare pe pamant in aceeasi masura. Atat timp cat amandoi se lupta cu boxeri buni si raman nebatuti, nu avem de ce sa avem preferinte intre ei. Hai, Adi!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează