SPORTURI  »  BOX  »  TITLUL MONDIAL

Brinkley: "Sper din toată inima că Bute mă va subestima!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2010 00:00

Pugilistul american Jesse Brinkley a declarat că vrea să creeze supriza anului "în scena mondială", învingîndu-l pe Lucian Bute, în data de 15 octombrie, la Montreal, într-un meci în care românul îşi va apăra titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

 

Brinkley a devenit challengerul lui Lucian Bute după ce l-a învins, la 29 ianuarie, pe compatriotul său Curtis Stevens.

"Am dominat de la început pînă la sfîrşit în meciul cu Stevens şi am realizat cît sînt de matur şi de pregătit pentru a trăi experienţa unui meci de titlu mondial. Sînt calm şi sigur de posibilităţile mele înainte de această confruntare cu Bute, care cu siguranţă este cea mai mare provocare a carierei mele. Mă pregătesc cu mare atenţie, mă simt foarte bine psihic şi vreau să creez surpriza anului în scena mondială. Am atît de mult de cîştigat la Montreal, în timp de Bute are atît de mult de pierdut... Mai este nevoie să vă spun că în ziua meciului toată presiunea va fi pe umerii lui Bute, nu pe ai mei?", a afirmat Jesse Brinkley, potrivit mediafax.

Ruefrontenac.com îl descrie pe Lucian Bute ca fiind "o minunată maşină de box" şi menţionează că românul este rapid, sigur, are mobilitate, se apără remarcabil şi este rezistent cum puţini pugilişti din lume sînt. "Sper din toată inima că Bute mă va subestima. Am urmărit înregistrări video cu Bute şi ştiu exact cum se comportă în ring. Este foarte eficient, dar este el de calibrul lui Andre Ward, Andre Dirrell, Carl Froch sau Arthur Abraham? Rămîne de văzut", a menţionat Brinkley.

Lucian Bute (26 de victorii şi nicio înfrîngere) şi-a apărat pentru a cincea oară titlul mondial la categoria supermijlocie, versi2unea IBF, în faţa pugilistului columbian Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce a avut loc la 17 aprilie, la Centre Bell din Montreal (Canada).

IBF l-a desemnat pe americanul Jesse Brinkley (35 de victorii, dintre care 22 prin KO, şi cinci înfrîngeri, două prin KO) drept challenger obligatoriu al lui Bute, cei doi urmînd să se întîlnească în data de 15 octombrie, la Montreal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
george_2002
george_2002  •  04 Septembrie 2010, 20:46

mult succes bute chiar daca va fi greu suntem alaturi de tine

benny_hill
benny_hill  •  04 Septembrie 2010, 18:59

Luciane , rupe-l in doua !!!...arata-le ca esti cel mai bun !!!!

xpigames
xpigames  •  04 Septembrie 2010, 18:00

google: xpi games jocuri super caterinca :)

Vezi toate comentariile (3)
Comentează