SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Bute ar putea să se lupte cu Froch pe Old Trafford! Obreja la Radio GSP: "Se caută o soluţie pentru o audienţă pe măsură"

Bute ar putea lupta cu Froch pe Old Trafford
Bute ar putea lupta cu Froch pe Old Trafford

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 10 martie 2012 16:48

UPDATE Rudel Obreja a vorbit la Radio GSP despre varianta ca meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch să se dispute pe Old Trafford: "Sînt doar discuţii. Sala unde se stabilise iniţial e prea mică. Nu e sigur deocamdată, dar se caută variante. E posibil şi să se mute meciul la Manchester într-o sală mult mai mare decît cea de la Nottingham. Se caută o soluţie mai bună pentru o audienţă pe măsură".

 

Interesul enorm stîrnit de meciul dintre Lucian Bute şi Carl Froch i-a făcut pe organizatori să ia în calcul mutarea locului de disputare pe Old Trafford, celebra arenă a lui Manchester United.

Iniţial, partida era programată să aibă loc la la Capital FM Arena din Nottingham, sală care are doar 7.500 de locuri.

"De cînd am anunţat meciul, telefoanele, emailul şi contul de Twitter au fost efectiv blocate de cereri. Toată lumea vrea să vadă acest meci de clasă mondială, iar eu vreau să mă asigur că vor fi cît mai mulţi oameni în această postură", a declarat Eddie Hearn, promotorul lui Froch.

Presa engleză speculează pe seama faptului că meciul ar putea fi mutat la Manchester, pe Old Tafford, celebra arenă supranumită Teatrul Viselor, caz în care şi data ar urma să fie 2 iunie în loc de 26 mai.

76.212 locuri e capacitatea stadionului Old Trafford

Citește și:

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
Superliga
Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Nationala
A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia
Superliga
Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid » Presa din Scoția a făcut anunțul: este mijlocaș central și evoluează în Anglia

La fel ca Ionel Ganea! Un nou fotbalist de legendă a reacționat dur după ce nu a fost invitat la meciul de adio: „Eu am construit această Generație de Aur! ”

O imagine postată de Jose Mourinho din vestiarul Arenei Naționale a devenit virală în Italia: „Unicul pe care îl iubesc”


Comentarii (21)
sandmann
sandmann  •  13 Martie 2012, 18:37
Postat de nusu_d pe 10 Martie 2012, 23:01

Pentru Bute meciul asta e un test. Desi are 30 de meciuri la pro se poate spune ca pina acum el nu a fost inca testat. E ca si cand ai fi pe primul loc in Liga 1, esti neinvins si iesi in Cupele Europene. Sa speram ca nu se face de ras cum se faceau echipele romanesti la un moment dat in tururile preliminare :-))))))

comparatia ta nu e una inspirata. daca vrei neaparat sa compari cu fotbalul, poti spune ca se intalnesc campioanele de pe 2 continente cum ar fi Barca si Santos ... nu poti sa-l compari pe Bute cu echipele romanesti in cupele europene din ultimele decenii. Personal consider ca Bute si Froch sunt de valori sensibil egale ,si se situeaza amandoi pe pozitia a 2-a in ierarhie.Primul cred ca e Ward , si nu intamplator. Daca trece de Froch si ajunge in marea finala cu Ward, Bute va intra in istorie.

eric_cantona7
eric_cantona7  •  11 Martie 2012, 22:40

bute il va distruge pe froch la el acasa apoi il va face ko pe fricosu ala de ward la el in ograda sau in las vegas eventual

nusu_d
nusu_d  •  11 Martie 2012, 14:13
Postat de mdionis pe 11 Martie 2012, 04:26

Vezi la www.matchroomboxing.com/news/huge_public_demand_prompts_potential_venue.htm exact ceea ce zice Hearn: "It is important that Carl gets to fight in Nottingham and I am looking at two outdoor venues there. We are also looking at venues in London and Manchester but we are working with Nottingham City Council to try to keep the fight in Carl’s hometown". Obreja se baga in seama de aflare in treaba, bineinteles, dar informatia de baza e corecta: Hearn cauta solutii pentru satisfacerea unei importante cereri de bilete.

Exact, ce citeste pe anumite siteuri spune si el la GSP. Adica nu vine cu nimic nou, vezi doamne el, obreja rudotel stie direct de la sursa. Nu stie nimic. GSP-ul poate lua direct informatii de pe situri de specialitate nu sa ne citeasca din ce spune acest infractor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează