SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE - JESSE BRINKLEY, SÎMBĂTĂ, 5:30, LIVETEXT PE GSP.RO

Bute e gata pentru partida cu Brinkley: "Îl toc mărunt!"

Articol de - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

Lucian Bute a pregătit pînă în cel mai mic detaliu disputa cu Brinkley, dar nu vizează în mod special să cîştige prin KO.

Campion mondial IBF, gălăţeanul Lucian Bute îşi va pune la bătaie sîmbătă dimineaţa în România, vineri seara la Montreal, pentru a şasea oară centura cu diamante. Bute îl va avea în colţul opus pe americanul Jesse Brinkley, un boxer de 33 de ani, care şi-a cîştigat dreptul de a urca în ring împotriva românului după ce a devenit challenger obligatoriu la IBF.

"Brinkley e un pugilist care trebuie luat în serios. Are o dreaptă foarte puternică. Tactica mea va fi aceeaşi ca şi pînă acum. Voi încerca să cîştig fiecare repriză şi dacă îl voi avea vreodată în mînă, nu voi ezita să-l fac knock-out. Îl voi toca mărunt", a declarat Bute la conferinţa de presă. Românul a adăugat că nu va putea învinge dacă va uza doar de braţul stîng, punctul lui forte. "Trebuie să lucrez cu jabul, să-l pun în încurcătură pe Brinkley şi să nu-i dau voie să domine lupta", a adăugat Bute, cel care are 26 de victorii la profesionişti.

Brinkley ştie că meciul cu Bute e şansa lui de a se face cunoscut. "La 33 de ani, e meciul vieţii mele. Sînt cotat cu şansa a doua, dar eu cred că amîndoi sîntem egali. Şi el are tot două mîini. Sînt conştient însă că voi întîlni cel mai bun supermijlociu din lume, dar nu am nici o temere. M-am pregătit extraordinar şi sînt încrezător", a spus Brinkley.

În aceeaşi gală, la Montreal, vor urca în ring Adrian Diaconu şi JoJo Dan. Diaconu îl va înfrunta pe americanul Omar Sheika, la categoria semigrea, iar Jojo va întîlni un argentinian: Andres Pablo Villafane.

Doar la Radio
Meciul lui Bute nu va fi transmis în România, nici o televiziune din ţară nefiind interesată de drepturile TV, care au costat 100.000 de euro. În schimb, meciul va putea fi ascultat în direct la Radio România Actualităţi, în comentariul lui Adrian Fetecău.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (26)
 •  18 Martie 2011, 00:46

Rusine lor ( alesilor ) cred ca santem singura tara din lume care nu televizeaza meciul lui Bute .incercati pe b1tv eu il vad sunt un pic mai norocos locuiesc la Montreal .

mutzy
mutzy  •  16 Octombrie 2010, 00:21

Puteti vedea meciul pe stream2watch.com

mako
mako  •  15 Octombrie 2010, 22:25

data stelara 2010 to 2011, unde in toata lumea transmisiunile tv sportive sunt in HD si 3D, voi,GSP, transmiteti un meci de box TEXT...pe net??jesus god! nu va e rusine ca existati?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează