SPORTURI  »  BOX  »  SE GÎNDEŞTE DEJA LA VIITORUL ADVERSAR

Bute îl vrea pe Froch, în defavoarea lui Ward

Carl Froch
Carl Froch

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 07 noiembrie 2011 19:31

Lucian Bute se gîndeşte deja la meciul pentru unificarea centurilor după succesul convingător cu Johnson


La două zile după ce şi-a apărat pentru a noua oară titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, Lucian Bute vorbeşte despre viitorul adversar şi despre planurile pe care le are pentru cariera sa. Hotărît să urce în ring pentru unificarea centurilor, pugilistul român aşteaptă cu nerăbdare finala SuperSix dintre Carl Froch (foto) şi Andre Ward, din 17 decembrie, pentru a afla următorul posibil adversar.

Deşi mizează pe o victorie a americanului, Lucian Bute îşi doreşte să cîştige cel supranumit "Cobra". "Vor fi trei centuri în joc. Eu vreau să boxez cu cîştigătorul SuperSix, care cred că va fi Andre Ward. Dacă el refuză, cu siguranţă îl vom alege pe Froch. M-a atacat de atîtea ori, mi-aş dori să închei conturile cu el", a afirmat Lucian Bute.

Negocieri dure
Chiar dacă finala SuperSix încă nu s-a desfăşurat, discuţiile cu privire la posibilul meci de unificare deja au început. Jean Bedard, preşedintele Inter box, a mărturisit că se aşteaptă la o lungă serie de negocieri pînă se va ajunge la o decizie finală. "Cu Froch ar fi mai uşor, mai ales din punctul de vedere al locaţiei. Ar putea chiar să ne invite în Anglia, în faţa unei mulţimi care să-l susţină necondiţionat. Ward nu cred că vrea să se bată la Quebec, ar cere foarte mulţi bani. Oricum, SUA este principalul nostru obiectiv, rămîne de văzut ce se va întîmpla", a declarat Bedard.

Din nou Andrade?
Pe 17 decembrie, Librado Andrade boxează în Mexic pentru titlul IBF Eliminator cu Don George, un american de 27 de ani care se află pe locul 21 mondial la categoria supermijlocie. Cîştigătorul acestei confruntări va deveni challenger obligatoriu pentru deţinătorul centurii mondiale IBF, Lucian Bute. Dacă Librado Andrade iese învingător, mexicanul ar urma să urce în ring pentru a treia oară în faţa pugilistului român. Bute s-a mai bătut de două ori cu Andrade, în octombrie 2008 şi în noiembrie 2009.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (41)
cri5ti
cri5ti  •  09 Noiembrie 2011, 17:50

il baga in gips din cap pana in picioare bute pe slabanogul asta

erectusraz
erectusraz  •  09 Noiembrie 2011, 16:11

il vrei la steoaia? :))

colaru
colaru  •  08 Noiembrie 2011, 22:38
Postat de bdgeorge pe 08 Noiembrie 2011, 17:58

la vremea aia erau 2 boxeri egali la aceiasi categorie Bute si Simion si doar unul putea merge la Olimpiada..sa organizat un meci intre ei castiagt zic eu si 80% din cei ce au vazut meciul de Bute ..dar arbitrii l-au vazut invingator pe Simion..de aici a pornit totul ..Obreja la dus pe Bute la Interbox dar el uita ca de fapt doroftei il introduse-se pe Obreja in anturajul celor de la Interbox..eu zic ca si acum Bute este cel mai tehnic din categorie dar Ward are 2 viteze peste el iar Froch este cel mai bun incasator (duce ceva de neinchipuit asta) si loveste ca un ciocan este cel mai puternic dintre toti..Kessker e o combinatie tehnic dar se rupe usor la fata ..sper sa lupte candva cu Ward

asa este am vazut meciul la televizor lupta a fost exact ca intre lucian si glen dar ca invingator este dat glen ,simioan se ingrasase si a sarit una sau doua categorii pina la categoria lui bute si cum simion era un nume a fost dat cistigator el si nu valoarea cum ar fi trebuit ,lucian in speta ,atunci l-am vazut prima data pe lucian si mi-a parut rau ca era un tinar ce promitea,continuarea o stiti dorel este un nimeni iar lucian este campion,......

Vezi toate comentariile (41)
Comentează