SPORTURI  »  BOX  »  BUTE CAMPIONILOR

Bute va începe pregătirea imediat ce i se vindecă mîna » Vacanţă planificată

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 12 noiembrie 2011 20:36

Duminica trecută, Lucian Bute şi-a apărat pentru a noua oară titlul mondial IBF la categoria supermijlocie în faţa jamaicanului Glen Johnson.

Un meci dificil, "cel mai important din carieră", cum avea să-l numească, un meci în urma căruia pugilistul român s-a ales cu o accidentare la mîna stîngă. La cinci zile după luptă, Lucian a revenit în ţară într-o vacanţă de trei săptămîni.

"Nu am timp de pierdut"
Cu mîna încă umflată, dar "mai aspectuoasă şi mai puţin dureroasă", campionul român a dezvăluit că are doar cîteva zile libere, restul urmînd să şi le petreacă după un program bine stabilit de antrenorul şi preparatorul său, program care îl va ajuta pe Bute să se menţină într-o formă fizică optimă pentru începerea antrenamentelor pentru următorul meci. "Mai am nevoie de ceva timp pentru a mi se dezumfla mîna, nu vreau să forţez pentru a nu risca. O să mă odihnesc, merg acasă, la familia mea, dar doar pentru cîteva zile. O să încep pregătirea fizică repede, m-am întîlnit pînă să plec din Canada cu cei din echipa mea şi am stabilit ce am de făcut. Nu am timp de pierdut", a explicat Bute, la sosirea în ţară.

În sînul familiei
Cunoscut pentru relaţia apropiată pe care o are cu familia sa, Bute s-a retras, în acest sfîrşit de săptămînă, la Pechea, localitatea în care s-a născut. Primit ca un adevărat campion, Lucian şi-a vizitat prietenii din copilărie, iar restul timpului şi l-a petrecut în casa părintească, alături de cei dragi, urmînd ca zilele următoare să meargă şi la surorile lui, iar apoi să se întoarcă în Capitală pentru a începe pregătirea.

Urmează nunta?
După o relaţie care durează mai bine de trei ani, zvonurile potrivit cărora Lucian Bute a cerut-o de soţie pe iubita lui, Elena Aprozeanu, sînt din ce în ce mai dese, urmînd ca nunta să aibă loc la anul. Campionul mondial a recunoscut că-şi doreşte să facă şi acest pas, mărturisind că vrea şi cîţi mai mulţi copii, însă pentru moment boxul rămîne principala prioritate. O prezenţă discretă, frumoasa brunetă a fost alături de Lucian în ultimele trei săptămîni dinaintea meciului cu Glen Johnson, fiind prezentă la meci, aşa cum a făcut şi la partida din iulie, din România, cu Jean-Paul Mendy.

10.001 euro s-au licitat pe mănuşile cu care Bute a boxat în iulie, la Bucureşti, licitaţia urmînd să se încheie mîine

Citește și:

De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Superliga
De ce nu plusează FCSB pentru Louis Munteanu » Planul la care Gigi Becali lucrează în culise: salariu de vedetă
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”
Gimnastica
Diana Bulimar, interviu fără secrete: „Eu țip și urlu în sală, fără militărie nu se poate, pe copii îi fură peisajul” + experiența America Express și pasiunea ședințelor foto: „Exprim prin imagini ceea ce simt”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (2)
nusu_d
nusu_d  •  13 Noiembrie 2011, 19:33

Bravo Lucian stai in sanul familiei sa te relaxezi poate asa reusesti sa mai scapi de lipitoarea aia de Obreja care e calare pe tine si in poze si nu numai. E mai mult decat PENIBIL!

hofer
hofer  •  13 Noiembrie 2011, 13:34

Bravo Lucian ! Imi place ca esti modest, ca scoti in evidenta munca in Team si meritele lor, imi place ca vorbesti la plural NOI si nu la singular EU. E greu sa ajungi Campion, insa e mai greu sa ramai Campion. Un mare sportiv Cech (Emil Zotapek) a spus: Ai pierdut continua, ai invins continua. Lucian tu esti un mare sportiv ! Viel Glück !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează