SPORTURI  »  BOX  »  MOMENT

FOTO & VIDEO Cătălin Moroșanu s-a întors în ring pentru un meci special » A „luptat” cu un tânăr care și-a revenit după ce „acum 5 ani avea 0,001 șanse de supraviețuire”

Articol de - Publicat luni, 18 decembrie 2023 13:11 / Actualizat luni, 18 decembrie 2023 13:16

Unul dintre cei mai cunoscuți luptători pe care i-a avut sportul românesc, Cătălin Moroșanu, s-a întors în ring, dar de această dată pentru un meci special. Acesta a „luptat” cu Mihai Gabriel Burian (27 de ani), un tânăr care a suferit un grav accident de circulație și care acum cinci ani avea șanse foarte mici de supraviețuire.

„Este cea mai frumoasă înfrângere din cariera mea. Mihai, ești o inspirație pentru noi! Doamna Burian, sunteți o mamă extraordinară!”, a fost mesajul pe care Moroșanu l-a postat pe Instagram, după „lupta” specială.

Mihai Gabriel Burian visa să ajungă luptător profesionist, dar un grav accident de circulație i-a curmat visul, în urmă cu cinci ani. Acesta era pasager într-un autoturism care a ieșit de pe șosea și a lovit un stâlp.

Un alt tânăr care se afla atunci în autoturism a decedat. Medicii nu-i dădeau șanse de recuperare, având traumatisme cerebrale grave. Mihai a început să-și revină după șase luni de comă.

+5 FOTO

"Mihai reprezintă un adevărat model inspirațional, de aceea mi-am dorit să intru cu el în ring și să-i îndeplinesc visul, acela de a putea avea un meci în gala DFS. Deși acum 5 ani avea 0,001 șanse de supraviețuire, Mihai nu a renunțat niciodată la dorința sa de a fi din nou normal și luptă zi de zi pentru asta. Este zilnic un exemplu nu doar pentru mine, dar pentru întreaga țară," a declarat Cătălin Moroșanu, citat de dcnews.ro.

Citește și:

Simona Radiș și Ancuța Bodnar, câștigătoarele trofeului „Sportivul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor 2023: „Visul nostru e o nouă medalie olimpică!”
SUPERLATIVE 2023
Simona Radiș și Ancuța Bodnar, câștigătoarele trofeului „Sportivul anului” în Ancheta Gazetei Sporturilor 2023: „Visul nostru e o nouă medalie olimpică!”
Alina Peșu, delegare în Champions League, la Real Madrid - Paris FC
DELEGARE
Alina Peșu, delegare în Champions League, la Real Madrid - Paris FC

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează