SPORTURI  »  BOX  »  BUTE ŞI-A PĂSTRAT A 9-A OARĂ CENTURA

Ce spune Johnson » De la pumnii încasaţi, Johnson îşi revendică victoria

Glen Johnson spune că l-a bătut pe Bute
Glen Johnson spune că l-a bătut pe Bute "cu o singură mînă"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 06 noiembrie 2011 23:23

Învins categoric de Bute, Glen Johnson susţine că el merita să cîştige confruntarea cu românul


Deşi nu a avut nici o şansă în duelul cu Lucian Bute, pugilistul jamaican a fost dezamăgit de hotărîrea pe care au luat-o cei trei arbitri la finalul meciului în care românul şi-a apărat pentru a noua oară titlul mondial IBF. Johnson, care înaintea marii confruntări afirma că este decisiv pentru cariera sa, s-a văzut cîştigător, lucru pe care l-a susţinut cu îndîrjire după încheierea partidei. "Cred că am cîştigat lupta. L-am bătut cu o singură mînă", a declarat jamaicanul, care a pretins că din repriza a patra a boxat şi el accidentat, dar la mîna dreaptă.

Click aici pentru VIDEO cu imagini din meciul lui Bute cu Johnson!

Presiune ucigătoare
Glen Johnson a vorbit şi despre atmosfera creată de publicul canadian, dar şi despre felul în care acesta a influenţat deciziile luate de arbitri. Veteranul de 42 de ani a explicat că lupta a fost inechitabilă şi că, de fiecare dată cînd Lucian a atacat, spectatorii au dat o amploare mai mare loviturilor datorită presiunii pe care au pus-o. "A fost incredibil, însă, din păcate, au existat şi inconveniente. E foarte greu să cîştigi atunci cînd te baţi în oraşul «natal» al adversarului. Cum face ceva, publicul o ia razna în loc să fie atent la ceea ce indică loviturile date", a declarat Johnson imediat după anunţarea deciziei.

Citește și:

Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
Nationala
Așteaptă un miracol! Lăsată acasă de Iordănescu, vedeta din Superligă mai are o singură speranță pentru a fi la EURO
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (4)
tardelli
tardelli  •  07 Noiembrie 2011, 19:51

moshulica asta ar trebui sa-i zica mersi lui Bute ca nu l-a trimis dupa tigari prin repriza 4-5.A zis sa nu-l duca in lumea vizelor pe un fost coleg de antrenament.Dar acum lui Bute probabil ii pare rau ca nu l-a facut pe Johnson sa se gandeasca ca e timpul sa-si cumpere loc de veci .

dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  07 Noiembrie 2011, 13:39

legat de subiectivismul publicului asta e clar! dar totusi scorurile inregistrate de arbitrii sunt mult in favoarea lui Bute. nu ai cum sa contesti asa ceva. daca intr-adevar au fost atat de influentati arbitrii s-ar putea judeca si asta dupa meci, de alti specialisti si ar iesi un scandal monstru, la re-analiza meciului sa iasa alalalt castigator. hai sa fim realisti, numai un om orbit de orgoliu ar putea sa afirme asa ceva. daca scorurile finale ar fi fost foarte aproape atunci da se putea afirma asa ceva. dar asa.

spartandinamovist
spartandinamovist  •  07 Noiembrie 2011, 14:13

am vazut meciul si parerea mea de telespwectator nu de profesionist e ;glen a adoptat o strategie defensiva precum cavalerii in lupta puneau armura sa nu fie atinsi de adversari sau imaginea care mia loasato glen e aceia unewi banci care tine toate usile si geamurile inchise si de frica rar dezchide una din ele dar foarte putin si pe perioada foarte mica ....intr-un cuvint IA FOST FRICA AVEA CRED CHILOTI MARO LA FINALUL MECIULUI ..din cauza frici si a loviturilor lui LUCIAN acest bioxer f bun a fost naucit de ,de valoarea,forta,talentul lui Lucian si sa nu para o gaina in fata titanului a cotcodacit si el ca iepurele in bancul in care se credea regele junglei,intilninduse cu leul la final s

Vezi toate comentariile (4)
Comentează