SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Ce va face Bute? » Previziuni despre viitorul pugilistului român

Lucian Bute încearcă să meargă înainte după înfrîngerea cu Froch
Lucian Bute încearcă să meargă înainte după înfrîngerea cu Froch

Articol de - Publicat marti, 29 mai 2012 00:00 / Actualizat luni, 28 mai 2012 22:57

Toată lumea se întreabă cum îşi va urma cursul cariera lui Lucian? Se va retrage? Va mai avea puterea să revină? Va ajunge să boxeze din nou cu Froch?

Lucian Bute a spus imediat după meciul pierdut în faţa lui Froch că poate să revină în postura de campion mondial. "Am încredere în forţele mele. Dacă stăm şi analizăm, Froch însuşi a pierdut două lupte de titlu mondial şi a avut puterea să revină. Era normal să vină momentul să şi pierd un meci. Important e să am puterea să mă ridic, şi eu o voi face", a spus Bute.

Sînt şi voci care spun însă că înfrîngerea prin KO îi va grăbi românului retragerea. "Cred că i-am încheiat cariera lui Bute", a spus Froch după lupta de la Nottingham. "Nu cred că-şi mai doreşte un meci revanşă", a adăugat englezul. Bute e însă de altă părere.

"Personal, cred că voi mai face înainte un meci şi după aceea mă voi gîndi la revanşă. E posibil ca şi Froch să mai aibă un adversar pînă atunci", a declarat Bute.

"Acum vreau să mă odihnesc, să mă relaxez. Apoi mă voi întoarce la Montreal şi voi discuta cu promotorul meu". În contractul dintre promotorii lui Bute şi Froch, revanşa este clar stipulată, iar locul de disputare e şi el bătut în cuie: Montreal.

Dacă Froch va pierde centura?
Rămîne de văzut însă dacă Froch îşi va pune între timp centura de campion mondial în joc şi o va pierde, care va mai fi motivaţia lui Bute de a lupta contra englezului? Doar ca să spele ruşinea suferită la Nottingham?

Pe de altă parte, Froch ar putea să refuze bursa propusă de Inter box pentru un meci la Montreal, în condiţiile în care el este acum campionul mondial şi cel care pune condiţii.

Varianta retragerii definitive din box a lui Bute e însă exclusă avînd în vedere că românul are încă o cotă foarte bună, iar banii pe care ar putea să-i cîştige din burse în viitoarele dispute nu sînt de refuzat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (32)
biancorossi
biancorossi  •  30 Mai 2012, 01:59

va manca, va dormi, va urina...ce sa faca...

mihaienache
mihaienache  •  29 Mai 2012, 18:51

nu se poate retrage are stipulat in contractul de televiziune inca 2 partide !!!!!

ontu_21
ontu_21  •  29 Mai 2012, 16:46

NU MAI CONTEAZA ACUM ASTA E DAR CRED CA POT SA SPUN CA NOII SI MA REFER LA TOTI GALATENII VOM FI ALATURI DE EL ORICE AR FI L.AM IUBIT CU CENTURA SI IL VOM IUBI SI FARA IA PTR CA A DEMONSTRAT CU RISCUL DE A PIERDE CA ARE CURAJ SA SE DUCA ORIUNDE SA LUPTE CU ORICINE ASA CA NU ARE ROST SA MAI VB ACUM.SA.I DEA DUMNEZEU PUTERE SA ISI REVINA SI VETI VEDEA ADEVARATA FATA A LUI LUCIAN BUTE.MULTA BAFTA LUCIANE SI CAPUL SUS NU E NIMIC AI SA REUSESTI SA II SPARGI DINTII LUI FLOCI ASTA

Vezi toate comentariile (32)
Comentează