SPORTURI  »  BOX  »  SCANDAL

Ceartă între Obreja şi antrenorul lui Doroftei, Titi Tudor!

titi tudor
titi tudor

Articol de - Publicat joi, 28 ianuarie 2010 00:00

Rudel Obreja, preşedintele FR Box, l-a acuzat pe Titi Tudor, zisi şi Titi Prosop, fostul antrenor al lui Leonrad Doroftei, că pe perioada cît acesta a pregătit lotul naţional de cadeţi, s-au înregistrat cele mai multe cazuri de dopaj!

"Pe perioada lui Titi Tudor au existat 25 de cazuri de dopaj. L-am schimbat de la lot pentru că nu mai era cazul să le băgăm seringa în fund copiilor, cum făcea Titi Tudor. Nu  mai vreau rezultate la nivel de cadeţi şi apoi aceşti copii să termine cu sportul şi să ajungă bodyguarzi", a declarat Obreja.

"Nu e adevărat? Cum poţi să spui aşa ceva? Acei copii de care vorbeşti au venit de la Dinamo şi au venit dopaţi la lot. De cîte ori eu strîngeam lotul la Cornu, copiii semnau hîrtii că nu iau nimic. Nu-i puneam eu să ia Furosemid ca să slăbească", s-a apărat Titi Tudor. "Am scos 32 de medalii pentru România şi am fost îndepărtat. Ai spus despre mine în Biroul Federal că sînt un antrenor expirat. Asta m-a deranjat. Eu sînt un antrenor expirat?"

- Nu am spus aşa ceva.

- Ba ai spus! Vrei să-ţi aduc tot Biroul Federal?

- Să admitem că am spus, deşi nu am făcut-o. Uite eu îmi cer scuze.

- Nu le accept, vin prea tîrziu.

- Cîte telefoane aţi dat pe la toată lumea din box ca să mă schimbaţi, să faceţi o răzmeriţă? De ce le faceţi jocul oamenilor ăştia care mă atacă? Cît v-am ajutat eu cît aţi fost la lot, credeam că sîntem prieteni, că facem totul spre binele boxului şi dumneavoastră mă atacaţi pe la spate.

- Nu am dat nici un telefon. Ţi-am spus din 2008 că boxul românesc e în picaj, şi uite aşa e.

- Tot sportul românesc e în picaj. Eu nu pot să iau fiecare club în parte să văd ce face. Nu sînt eu răspunzător pentru proasta administrare a cluburilor. Eu răspund de loturi. V-a lipsit ceva cît aţi stat la lot, nu aţi avut condiţii?

-Duşmănia e prea mare din partea domnului Obreja.

 

 

 

 

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (2)
 •  28 Ianuarie 2010, 23:09

De ce nu ai cerut schimbarea lui OBREJA de la conducerea federatiei de box Dle TITI TUDOR cand erai la lotul national.AAAAA atunci era bun si dupa ce nu mai esti la lot acu nu mai este bun dupa parerea ta crezi ca daca vine altul se schimba ceva in bine spun eu ca NU.Cand o sa fie boxeri buni la cluburile de box din tara atunci avem si un lot national valoros.Ia spune sa auda toata tara Domnule ce boxeri de valoare sunt acum la PLOIESTI si cati sunt la lotul national.

 •  28 Ianuarie 2010, 16:20

Sunt 100% sigur ca Titi Prosop are dreptate!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează