SPORTURI  »  BOX  »  MAYWEATHER - PACQUIAO

Cine transmite duelul Mayweather - Pacquiao » Unde se vede în România cel mai așteptat meci de box

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 aprilie 2015 11:12

Floyd Mayweather şi Manny Pacquiao se vor înfrunta într-unul dintre cele mai aşteptate meciuri de box ale ultimilor ani.

Meciul dintre cei doi va avea loc în noaptea de sîmbătă spre duminică, 3 mai, la ora 04:00, şi va fi transmis în direct pe Protv, Dolcesport şi liveTEXT, VIDEO şi FOTO pe GSP.ro.

În SUA meciul se transmite în sistem pay per view, iar vizionarea partidei costă 100 de dolari.

Partida, care va avea o bursă de 300 de milioane de dolari, se va disputa în Las Vegas, la MGM Grand Arena, într-o sală cu peste 16.000 de locuri.

Organizatorii au pus în vînzare doar 500 de bilete, cu preţuri care variază între 1.500 şi 7.500 de dolari. Restul biletelor vor fi împărţite între echipele celor doi pugilişti, sponsori şi deţinătorii drepturilor TV.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (26)
cosmin_ss
cosmin_ss  •  26 Aprilie 2015, 14:37
Postat de adriann_ pe 26 Aprilie 2015, 00:02

P.S. Daca prostia ar durea, tu ai umbla urland ca Tarzan pe strada =))

esti de ***...imi pare rau ca am intrat in vb cu tine...nu ai pic de cultura,pic de habar...vb fara noima,imi bagi vb in gura...aberezi,aiurezi...***...dumnezeule...***. :) ai si o personalitate extrem de urata careia ii place sa se contrazica fara sa cunoasca subiectul fara sa aiba habar de ce spune...detest oamenii ca tine.sunt convins ca esti o persoana singura,trista,fara prea multi prieteni alaturi...incearca sa te schimbi pustulica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  26 Aprilie 2015, 00:02

P.S. Daca prostia ar durea, tu ai umbla urland ca Tarzan pe strada =))

adriann_
adriann_  •  26 Aprilie 2015, 00:00

Bulisor, a venit momentul sa inveti doua chestii: 1. "ba tu" inceteaza sa fie o replica smechera undeva pe la gradinita. Eu ti-am spus "copile" pentru ca, in mod evident, numai un copil *** (genul care minte stil Ponta) putea sustine ca a vazut in direct meciul lui Doroftei cu Spadafora si ca meciul ar fi fost strans samd. E clar ca tu nu ai vazut meciul, cand ti-am dat acest exemplu ai cautat pe net si ai gasit scorecards dupa care ai inceput sa te contrazici ca a fost o lupta stransa. Cu fiecare fraza in care sustii tampenia asta te afunzi si mai tare, meciul ala l-a vazut o tara intreaga, l-au analizat specialisti care nu mureau de dragul lui Doroftei etc. Iar faptul ca imi spui ca un papagal prost "copile" arata doar cata minte ai. Spre zero. 2. Faptul ca habar n-aveai ca Tyson a pierdut titlurile in Japonia si ca ai tinut-o ca gaia matul ca "toate galele mari se organizeaza in USA" arata pur si simplu cat de lipsit de cultura esti in ceea ce priveste acest sport. Ia ajuta-te de amicul google, ca de obicei, si vezi ce-au fost "Rumble in the jungle", "thrilla' in Manilla" etc. Sau, ca sa venim mai incoace, vezi unde a luptat Holyfield cu Ocasio pentru titlurile de la cruiserweight ori cu Valuev pentru titlul WBA la grei. Ma rog, imi racesc gura de pomana, esti unul dintre multii copii cretini de pe net care dupa doi ani si 7 gale se cred experti pentru ca il au pe google la indemana. Daca prostia ar

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează