SPORTURI  »  BOX  »  REGELE A MURIT

Cum se împarte averea lui Ali? Forbes a calculat despre ce sumă e vorba

Muhammad Ali înconjurat de două dintre cele șapte fete ale sale, cu o lună înainte de a muri
Muhammad Ali înconjurat de două dintre cele șapte fete ale sale, cu o lună înainte de a muri

Articol de GSP - Publicat luni, 06 iunie 2016 00:00

Forbes a estimat că averea lui Muhammad Ali s-ar ridica la 50 milioane de dolari.

Familia lui Muhammad Ali va împărți averea fostului mare boxer care se ridică, după ultimele estimări ale celor de la Forbes, la 50 de milioane de dolari. A patra soție a pugilistului, Lonnie, dar și cei nouă copii ai săi, vor acționa în calitate de executpro, fiecăruia dintre ei urmând să-i revină o felie din suma totală.

Ali a câștigat de-a lungul vremii milioane de dolari din luptele sale istorice, inclusiv celebrele "Thrilla în Manila" și "Rumble în junglă".

De asemenea, Ali și-a vândut numele și imaginea pentru a fi utilizate unor companii, gen Electonics Arts și Adidas, primind în schimb o parte din sumele încasate. Astfel, în 2001 și 2006, numele său a generat venituri anuale între 4 și 7 milioane de dolari.

Cea mai mare bursă a sa: 8 milioane $

Muhammad Ali a încasat cel mai mare premiu după meciul disputat pe 2 octombrie 1980, împotriva lui Larry Holmes. El a pierdut atunci prin knock-out tehnic, singura dată în carieră când i s-a întâmplat acest lucru, dar a încasat conform Los Angeles Times, 8 milioane de dolari.

A doua bursă ca valoare a încasat-o în urma meciului cu Joe Frazier, în 1975,cunoascuta sub denumirea de "Thrilla în Manila". A câătigat atunci 6 milioane de dolari.

Multe proprietăți

Muhammad Ali și ultima sa soție, Lonnie, dețin, deasemenea mai multe proprietăți în Arizona și Kentucky. Recent cei doi au vândut o casă situată în Philadelphia, pentru 690.000 de dolari.   

Familia lui Ali a spus că înmormântarea fostului campion va avea loc în orașul său natal din Louisville (Kentucky) și a mulțumit tuturor fanilor și publicului care și-a arătat sprijinul în aceste momente grele.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
steaua_fara_nume
steaua_fara_nume  •  06 Iunie 2016, 07:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

615149018661412
Nicolae Samu  •  06 Iunie 2016, 06:15

LUMEA MOARE DE FOAME VOI VORBITI DE ASTA..SA DUS SA FIE SANATOS...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează