SPORTURI  »  BOX  »  MUTARE

Decizie neașteptată a Federației Române de Box » Doroftei: ”Au fost nereguli financiare!”

Articol de - Publicat miercuri, 02 septembrie 2015 00:00

Federația vrea să mute Centrul Olimpic de la Brăila la Satu Mare, președintele Leonard Doroftei spunînd că a găsit facturi contrafăcute.

Înființat acum doi ani, la Brăila, Centrul Olimpic de box ar putea fi desființat! Federația a luat măsura în Biroul Federal să mute Centrul Olimpic la Satu Mare.

"Știu că se fac presiuni să nu desființăm la Brăila, dar ce pot eu să fac cînd i-am găsit cu mari nereguli? Au venit la federație facturi cu pomeni, pe care trebuia să plătim vin alb, vin roșu. Asta beau sportivii în cantonament?", a declarat Doroftei.

"La Satu Mare avem sprijinul autorităților. E un oraș aflat aproape de granița cu Ungaria, cu Moldova, cu Ucraina, se vor putea face pregătiri comune cu boxerii de acolo, la prețuri mai mici. Nu s-a înființat boxul la Brăila și nici nu se va termina acolo", a adăugat Doroftei.

Contestatarii președintelui FRB au deschis o petiție pe care vor să o semneze cît mai mulți dintre antrenorii și oamenii de box, cu care să meargă la COSR și la MTS.

"Sportivii din Centrul de la Brăila au avut rezultate foarte bune. Mustafa Arsen și Robert Jitaru au cîștigat medalii la competițiile internaționale, Mondiale, Europene", spun semnatarii petiției.

"Mustafa Arsen s-a pregătit la club, la Constanța, cu antrenorul său, Mihai Constantin. E decizia Biroului Federal și trebuie să o punem în practică", a încheiat Doroftei.

Petiție semnată de mulți antrenori

Petiția deschisă de oamenii de box a fost semnată de sportivi, antrenori, arbitri, foști oficiali ai Federației Române de Box. Între aceștia, Vasile Cîtea, fostul vicepreședinte FRB, antrenorii Adrian și Mihaela Lăcătuș, Ablalim Ferodin, Constantin Gălbenușe, Ioniță Mărășescu, Marius Băluță, Samir Simion, sportivi din loturile naționale, Steluța Duță, Alexandru Machedon, Luminița Turcin, dar și arbitrii Iulian Botez și Silviu Mureșan. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează